04 febr. 2018

Resultats de la base 3-4 de febrer

Catgas Energia B es va imposar amb més dificultats de les previstes al cuer de la categoria, Linyola (3-4), en un partit marcat pel triplet de Toni Hinojosa, decisiu per a un triomf que va completar Marc i que va servir per seguir escalant posicions a la classificació. Per la seva banda el juvenil va veure frenada la seva excel·lent ratxa de victòries però com a mínim va treure un punt molt valuós d’una pista complicada i aixecant un resultat advers (3-0). Pels colomencs van anotar Dylan (2), Abdel, Mario i Francisco.

El nostre filial es va veure sorprès en la seva visita al Pavelló Muncipal de Linyola i després d’un mal començament va haver de remar contra corrent perquè l’inici del partit no va ser gens bo. Els de Victor Delgado es van sobreposar a dos contratemps, l’1-0 i el 2-2 que va obligar a fer un gran esforç per marxar al descans amb mínim avantatge (2-3).

En el segon temps un canvi de defensa dels colomencs va permetre al Linyola tenir més protagonisme en el joc. Un gol de falta de Marc va col·locar al nostre equip amb dos gols de diferència però a 3 minuts per al final en una jugada d’estratègia els locals van tornar a ficar-se en el partit. Malgrat aquesta circumstància no van jugar amb atac de cinc però encara així es va haver de patir fins a l’últim instant per assegurar els tres punts. La derrota d’ Escola Pia Sabadell i l’empat de Pallejà permet a Catgas Energia B situar-se quart a la classificació.

El juvenil va arrencar un empat de la seva visita a la pista de Les Corts UBAE (5-5) després d’un mal inici d’encontre perquè el nostre equip es va veure superat per una pressió intensa del rival que li va permetre situar-se amb un 3-0 al marcador. El desgast físic va passar factura i quan aquesta intensitat va ser menor, Catgas Energia va reaccionar fins a empatar a 4 just abans d’arribar al descans.

En la segona meitat va millorar l’actitud, el treball defensiu va ser òptim i a pilota aturada va arribar el 4-5. Els homes de Cala van tenir opcions d’augmentar la diferència però en una contra els barcelonins van aconseguir el 5-5 final.

La resta de resultats del cap de setmana:

• Femení: Catgas Energia 8 – FS Salou 3
  • Cadet: Natació Sabadell 6 – Catgas Energia 9   (Gols: Ori-3-, Vaca -2-, Andrés, Joan, Adri, Coca)
  • Infantil: Futsal Mataró 0 – Catgas Energia 3 (Gols: Sergi, Jorge, Pol)
  • Aleví: Manent Santa Coloma 1 – Catgas Energia 1 (Gol: Hugo)
  • Benjamí A: Catgas Energia 4 – Maristes Sants Les Corts 0 (Gols: Luca -2-, Nacho, Ángel)
  • Benjamí B: CFS Jordi Sánchez 6 – Catgas Energia B 2 (Gols: Victor Cabezas, Sergi Sánchez)
  • Pre-benjamí: Catgas Energia 3  – FS Salou 4 (Goles: Sterling -3-)