07 oct. 2018

Resultats de la base (Jornada 06/10)

Tots els equips de base d’Industrias Santa Coloma estan en competició després del debut aquest cap de setmana del femení, els dos benjamins i el prebenjamí. Dues derrotes, dos empats i quatre victòries és el balanç d’aquesta jornada en la qual destaca el triomf de l’infantil davant el FC Barcelona (6-3). El filial va empatar contra el líder (2-2) amb gols de Mario i Besal, el femení es va estrenar amb una ensopegada a casa (2-3) davant Màgic Sants amb María i Teixidó com a golejadores mentre que el juvenil va guanyar al FS Salou (4-2), anotant Xavi (2), Marc i Adri.

Industrias Santa Coloma B rebia la visita de Futsal Mataró, el líder del grup 3 de Segona B, i les coses se li van posar complicades des de l’inici al nostre equip. Als 6 minuts producte d’una pressió alta, els visitants es van avançar al marcador (0-1). La reacció colomenca va ser bona i els homes de Victor Delgado no només van empatar sinó que es van marxar al descans amb avantatge gràcies a una bona defensa i a la seva qualitat en atac. En el segon temps els del Maresme van sortir a la recerca de l’empat i ho van aconseguir als 10 minuts. L’actuació del porter d’Industrias B va mantenir viu als nostres i a més l’equip va saber patir defensant bé el 5 contra 4 que va proposar el rival.

Per la seva banda el femení va caure en la seva estrena a la Lliga malgrat que la igualtat va presidir l’enfrontament amb Màgic Sants. I encara que va resultar un rival molt incòmode, les jugadores de Jordi Cobo es van avançar al marcador a la segona part. No obstant això les visitants van aconseguir remuntar perquè van aprofitar millor les seves oportunitats i Industrias Santa Coloma només va poder acostar-se al marcador gràcies al joc de cinc però sense temps a molt més.

Finalment el juvenil va doblegar al FS Salou en un partit en el qual sempre va portar la iniciativa. Malgrat un domini clar va haver de sobreposar-se al 0-1 visitant, sense estar massa inspirat en atac va poder remuntar i afrontar amb certa comoditat la segona part (4-1). Aquest període es va caracteritzar pel control d’Industrias Santa Coloma que no obstant això va estar molt imprecís en els metres finals. Malgrat tot les ocasions de gol van ser clares encara que sense encert i FS Salou va aconseguir atacant de 5 retallar les diferències fins al 4-2 final.

La resta de marcadors d’aquesta jornada:

• Prebenjamí     Industrias Santa Coloma   7 – Badalona Futsal Iris 5 (Gols: Pol -2-, Iván, Javi, Eric, Xavi, pp)
  • Benjamí A        Industrias Santa Coloma   21 – Babar AE 0 (Gols: Luca -8-, Pau -6-, Nacho -4-, Kilian, Joan)
  • Benjamí B        Industrias Santa Coloma   5 – CET 10  6 (Gols: Biel -2-, Izan, Sterling, Rubén)
  • Aleví                  Industrias Santa Coloma   4 – Manent Santa Coloma 4 (Gols: Romeo -2-, Ángel, Toni)
  • Infantil             Industrias Santa Coloma  6 – FC Barcelona Lassa 3 (Gols: Aleix -4-, Victor, Miquel)
  • Cadet                 Industrias Santa Coloma   2 – FC Barcelona Lassa 3 (Gols: Akim, Uri)