14 oct. 2018

Resultats de la base (Jornada 13/10)

Llums i ombres aquest cap de setmana amb els nostres equips de base en competició. Van guanyar els dos benjamins, l’aleví, l’infantil i el cadet, i van perdre el prebenjamí, el femení, el juvenil i el filial. Confirmen el seu bon inici de Lliga els equips cadet, infantil, aleví i benjamí A que ocupen posicions de privilegi en les seves respectives categories.

No va tenir opcions Industrias Santa Coloma B en el seu partit contra CCR Castelldefels (6-1), un dels clubs que lluitaran per l’ascens aquesta temporada. El rival va ser molt superior sobretot en la pressió i en les accions d’estratègia. La primera meitat va acabar amb un 3-1 per als locals que es van avançar al marcador i van veure com amb un gol en pròpia porteria empatava el nostre filial però dues jugades a pilota aturada els van tornar a situar amb avantatge abans del pas per vestidors. A la segona part va seguir la mateixa línia que en els primers 20 minuts i després del 4-1 es va intentar en els últims 6 minuts tornar al partit a través del joc de cinc però no només no es va marcar sinó que a més es van encaixar altres dos gols més.

Per la seva banda el juvenil va caure davant Jesús María (3-1) després d’un primer temps molt igualat i sense moltes ocasions clares de gol. En els últims 5 minuts d’aquest període els locals es van col·locar amb un 2-0 gràcies a una acció afortunada en un servei de banda que després de tocar en un jugador d’Industrias Santa Coloma va acabar en la nostra porteria i en un error defensiu que va habilitar en el segon pal a un jugador rival quan faltaven 3 segons per arribar al descans. En la represa les coses no van anar molt millor i en una altra distracció va arribar el 3-0. Els de Jordi Marín van reaccionar amb un doblet de Marc Pérez que va donar pas a una sèrie d’oportunitats més que suficients com a mínim per empatar, objectiu que no es va aconseguir ni tan sols jugant de cinc.

La resta de marcadors d’aquesta jornada:

• Prebenjamí     Molins   4 – Industrias Santa Coloma  3  (Gols: Xavi, Biel, Yon)
  • Benjamí A        Manent SC  1 – Industrias Santa Coloma  8 (Gols: Luca -4-, Pau, Sergio, Nacho Kilian)
  • Benjamí B        Badalonés B  0 – Industrias Santa Coloma 3    (Gols: Sterling, Alberto, Asier)
  • Aleví                  Industrias Santa Coloma  3 – Natació Sabadell  1 (Gols: Morales -2-, Romeo)
  • Infantil             CN Caldes  3 – Industrias Santa Coloma  7  (Gols: Rubén -3-, Aleix -3- Adri)
  • Cadet                 Alcoletge 1 – Industrias Santa Coloma 7 (Gols: Pol -2-, Iker -2-, Juan, Rubén, Nil)
  • Femení             Les Corts  3 – Industrias Santa Coloma  1 (Gol: Marta)