18 febr. 2018

Resultats de la base jornada 17-18 de febrer

Catgas Energia B es va imposar amb molt patimental FS Canet (4-5) per culpa de la seva falta d’encert en atac però va aprendre dels errors de la passada jornada i no es va deixar sorprendre pel rival en els minuts finals. Els gols colomencs van ser obra de Chechi (3) i Loinaz (2). Aquesta victòria permet al nostre filial situar-se a prop del tercer lloc de la classificació. Per la seva banda el juvenil va trencar amb una ratxa de 7 jornades sense perdre però ho va fer a la pista del lider, FC Barcelona Lassa (4-1, Dylan), víctima d’errors individuals. Malgrat aquesta ensopegada el nostre equip es manté sisè a la classificació.

El triomf de Catgas Energia B a la pista del FS Canet (4-5) es va barallar fins a l’últim moment i va servir no només per sumar tres punts sinó també per corregir els errors que la passada setmana van provocar la pèrdua de dos punts en els últims segons de partit. En un encontre en el qual els colomencs van portar la iniciativa, només la falta d’eficàcia davant la porteria rival va mantenir la igualtat al marcador. Al descans es va arribar amb 1-1.

A la segona part els locals van cobrar avantatge fins a dues vegades (2-1 i 3-2). A més el nostre equip es va carregar de faltes i això va condicionar la tasca defensiva. L’atac de cinc va permetre primer empatar i posteriorment posar-se per davant (3-4). El cinquè gol va arribar precisament quan el FS Canet va utilitzar el 5 contra 4. I quan tot semblava decidit a manca de 5 segons es va encaixar el 4-5 que aquesta vegada no va donar pas a una nova sorpresa com la viscuda la passada jornada.

El juvenil no va tenir opcions davant el Barça en un partit en el qual els errors individuals van resultar decisius. El control va ser sempre blaugrana i a Catgas Energia li va quedar mostrar el seu potencial a ràfegues i no baixar els braços malgrat el marcador en contra. Ni tan sols el porter jugador va servir per retallar diferències i va haver de ser amb un 10 metres com el nostre equip va anotar l’únic gol que va fer en aquest partit a falta  de 2 minuts per a la conclusió de l’enfrontament.

La resta de resultats del cap de setmana:

• Femení: Penya Esplugues B  6 – Catgas Energia  2 (Gols: Lana -2-)
  • Cadet: Catgas Energia 2 – Les Corts UBAE 5  (Gols: Coca, Joan Vázquez)
  • Infantil: Catgas Energia 4 – CN Caldes 2 (Gols: Pol, Jorge, Sergi, Pernía)
  • Aleví: Catgas Energia 3 – FS Olesa 1 (Gols: Naïm, Salgado, Hugo)
  • Benjamí A: Les Corts UBAE 0 – Catgas Energia 3 (Gols: Pau Moya-2-, Nacho)
  • Benjamí B: Catgas Energia B 1 – Bosco Rocafort 3 (Gol:Victor Cabezas)
  • Pre-benjamí: Sant Esteve Sesrovires 2 – Catgas Energia 9 (Gols: Sterling -4-, Bernat -3-, Izan -2-)