21 oct. 2018

Resultats de la base (Jornada 20/10)

Bona jornada aquest cap de setmana dels nostres equips de base. Van guanyar tots a excepció de l’infantil que va perdre a casa contra Les Corts UBAE (4-5) i de l’empat de l’aleví (1-1) davant el mateix rival. El filial va vèncer al Canet (5-2) amb doblet de Besal i Ripol a més d’un gol d’Orellana en un partit de màxima igualtat malgrat el que va assenyalar el marcador final mentre el juvenil es va imposar (6-4) al CFS Montcada amb Paredes (2), Coca, Joan, Fran i Dylan com a golejadors.

Industrias Santa Coloma B va aconseguir la seva segona victòria de la Lliga davant un Canet que va oposar resistència i que també va tenir les seves opcions malgrat el que pugui expressar el resultat final. L’inici colomenc amb dubtes va donar pas a una actuació més convincent a mida que va avançar el temps fins a acabar dominant aquesta primera meitat que va acabar amb avantatge dels homes de Victor Delgado (1-0).

A la segona part va arribar només començar el 2-0 però així i tot el rival no va baixar els braços i va aconseguir empatar el partit a falta de 9 minuts per a la conclusió. La reacció del nostre filial va arribar a través de dos detalls de qualitat de Besal i Orellana que van situar el marcador en un 4-2. El joc de cinc dels visitants va ser ben defensat, va permetre anotar el cinquè i provocar l’expulsió d’un contrari que a manca d’un minut va deixar el partit sentenciat.

Per la seva banda el juvenil va guanyar amb justícia al CFS Montcada. I ho va fer gràcies a un gol matiner (només havien passat 45 segons) que li ha donat molta confiança als nostres jugadors que en els primers 8 minuts van encarrilar el partit amb dos gols més (3-0). El rival va escurçar les distàncies mitjançant un contraatac però a força d’una gran pressió en primera línia i després de dues recuperacions Industrias Santa Coloma va posar el 5-1 abans d’arribar al descans.

Al segon temps el nivell d’agressivitat va baixar per part colomenca però es va aconseguir augmentar la diferència fins al 6-1 que amb tot decidit va deixar en anècdota els 3 gols visitants, 2 d’ells amb atac de cinc, que va maquillar el marcador final.

La resta de marcadors d’aquesta jornada són:

• Prebenjamí      Penya Esplugues  3 – Industrias Santa Coloma 8 (Gols: Eric -5-, Javi, Iván, Pol)
  • Benjamí A        Badalona Futsal Iris 0Industrias Santa Coloma 12  (Gols: Luca -5-, Pau -2-, Sergio -2-, Nacho, Carlos y Kilian)
  • Benjamí B       Industrias Santa Coloma 5 – AE Bellsport 3 (Gols: Rubén -2-, Asier, Alberto, Sterling)
  • Aleví                  Industrias Santa Coloma 1-  Les Corts UBAE 1  (Gol: Romeo)
  • Infantil               Industrias Santa Coloma 4 – Les Corts UBAE  5 (Gols: Akim -2-, Miquel, Adri)
  • Cadet                 Industrias Santa Coloma 2 – Hospitalet Bellsport 0  (Gols: Álex, Pol)