23 set. 2018

Resultats de la base (jornada 22/09)

Segona derrota consecutiva d’Industrias Santa Coloma B aquesta vegada en la seva estrena a casa contra el Natació Sabadell de Dani Salgado (5-7). Els gols del nostre equip van ser obra de Mario (2), Vall, Jordi i Loinaz. Per la seva banda el juvenil va guanyar (7-2) també davant Natació Sabadell amb Adri (2), Xavi (2), Paredes, Coca i Joan com a golejadors. I finalment debut positiu amb victòria dels equips cadet, infantil i aleví.

El nostre filial va tornar a tenir un mal inici de partit i als 4 minuts ja perdia 0-2 malgrat que a diferència de la passada jornada va aconseguir reaccionar i empatar ràpidament. No obstant això en l’intercanvi de cops el rival va sortir beneficiat (3-4) i encara que va arribar a les cinc faltes a 5 minuts per al descans, no es va aprofitar aquesta circumstància, i fins i tot va saber ampliar la diferència a segons per a la conclusió del primer temps (3-5).

La segona part va ser dels colomencs, que arribats a l’equador d’aquest període es van col·locar amb un 4-5 que feia creure en la remuntada però un error i una falta van deixar el partit fora de l’abast del nostre equip. En el tram final es va intentar amb atac de cinc però només es va aconseguir  marcar el definitiu 5-7 a falta de 15 segons.

Pel que fa referència al juvenil el seu triomf es va basar en una bona concentració des del xiulet inicial, tractant de no cometre els errors del partit anterior. La conclusió va ser que l’equip guanyava 3-0 als 10 minuts de joc, sumant ocasions de gol davant la porteria del Natació Sabadell.

A la segona part va haver-hi més igualtat però els nostres van estar més encertats en atac i això va permetre assolir una còmoda i convincent victòria.

Finalment ple de triomfs al debut dels equips cadet, infantil i aleví amb aquests resultats i golejadors:

• Cadet: Industrias Santa Coloma 6 – Futsal Mataró 2 (Gols: Juan -2-, Iker -2-, Álex i Nil)
  • Infantil: Industrias Santa Coloma 6 – Futsal Mataró 0 (Gols: Rubén -2-, Naim, Marc, Adri i Miquel)
  • Aleví: Industrias Santa Coloma 12 – Futsal Arenys de Mar 1 (Gols: Morales -4-, Romeo -3-, Busquets, Ángel, Marcos, Toni i Julen).