30 set. 2018

Resultats de la base (Jornada 29/09)

Dos bons resultats per a filial i juvenil aquest cap de setmana. Industrias Santa Coloma B va sumar la seva primera victòria de la temporada a costa del Cerdanyola FC (1-3) amb els gols de Marc, Besal i Jordi. Per la seva banda el juvenil va treure un empat de la sempre complicada pista del Palma Futsal (2-2) gràcies a l’encert de Fran Amigo i Paredes. Finalment ple de victòries per als equips aleví, infantil i cadet.

El juvenil va empatar davant Palma Futsal (2-2)

Primer triomf dels de Victor Delgado en aquesta Lliga i a més molt treballada malgrat que els colomencs van ser superiors en el primer temps. El nostre filial es va avançar al marcador als 5 minuts, va portar el pes del partit i amb prou feines va concedir ocasions de gol al rival. A la segona part les coses van canviar, el Cerdanyola va millorar en defensa i això va dificultar el nostre joc d’atac. A més aviat es va arribar a les cinc faltes d’equip. A manca de 8 minuts per arribar al final els locals van aconseguir l’empat però la reacció va ser immediata amb un gol d’estratègia i una contra. L’1-3 va conduir als vallesans a apostar pel joc de cinc sense que el resultat perillés.

Per la seva banda el juvenil va arrencar un valuós punt de la seva visita a Palma Futsal. La pressió alta dels balears va ser ben solucionada pels homes de Jordi Marín que es van avançar amb un gol en l’equador d’aquest període. Amb el partit controlat va arribar l’empat en un xut exterior afortunat a falta de 30 segons per al descans. A la segona part Industrias Santa Coloma va crear nombroses ocasions però no les va materialitzar i curiosament en un córner Palma Futsal va posar el 2-1. En el tram final els colomencs van optar per l’atac de cinc i van aconseguir l’empat a 30 segons per a la conclusió.

La resta de marcadors i golejadors son aquests:

•  Aleví          CET 10 2 – Industrias Santa Coloma 6 (Gols: Toni -2-, Morales, Julen, Salgado)
  • Infantil     Natació Sabadell 1 – Industrias Santa Coloma 5 (Gols: Rubén -3-, Aleix, Miquel)
  • Cadet         Sala 5 Martorell 5 – Industrias Santa Coloma 8 (Gols: Uri -2-, Pol -2-, Sergi -2-, Juan, Jorge)