08 abr. 2018

Resultats de la base jornada 7-8 d’abril

Després de dues derrotes consecutives Catgas Energia B es va retrobar amb la victòria. Ho va fer davant el FS Salou (4-2) amb els gols de Toni (2), Chechi i Chechu. Un triomf merescut basat en una segona part en la qual va controlar el partit i va ser efectiu en atac. Per la seva banda el juvenil davant el cuer, Acció Sant Martí, va tornar a guanyar amb claredat (0-9). Abdel i Iván van anotar dos triplets i van completar la golejada Dylan, Marc i Mario Silva.

El filial de Catgas Energia va sumar tres punts davant FS Salou en un partit molt igualat a la primera meitat perquè tots dos equips es van respectar massa (1-0). A la segona part la falta de concentració va derivar en l’empat dels visitants als 2 minuts de la represa. Una estratègia va permetre a Chechu posar per davant als colomencs que arran del 2-1, van reaccionar, van oblidar els fantasmes de les dues últimes jornades, i van augmentar la seva renda amb dues contres ben finalitzades. Amb el porter-jugador FS Salou va retallar les distàncies en els últims segons de partit.

El juvenil va signar una plàcida victòria davant l’equip que tanca la classificació gràcies a un bon segon temps perquè a la primera meitat Catgas Energia es va acomodar al ritme del rival. Malgrat tot es va marxar al descans amb 0-2. La millora mostrada quant a intensitat i elaboració en el segon període va acabar amb un marcador molt ampli que ni tan sols l’atac de cinc dels locals va servir per crear perill.

La resta de marcadors del cap de setmana:

• Femení: Jesús Maria 0 Catgas Energia 5  (Gols: Marta Gutiérrez, Sandra, Cris, María, pp)
  • Cadet: Catgas Energia 3 – FS Manresa 5 (Gols: Vaca, Marc, Coca,)
  • Infantil: Catgas Energia 6 – FS Manresa 4 (Gols: Pol -3, Jorge, Sergi, Abraham)
  • Aleví: Catgas Energia 1 – FS Manresa 3 (Gol: Raúl Rosco)
  • Benjamí A: Catgas Energia 5 – CFS Jordi Sánchez 3 (Gols: Manuel, Pau, Nacho, Ángel, pp)
  • Benjamí B: Catgas Energia 1 – Maristes Sants Les Corts 6 (Gol: Rubén Redondo)
  • Pre-benjamí: Catgas Energia 5 – Sant Esteve Sesrovires 2  (Gols: Biel -3-, Martín Barreda, Bernat)