12 març 2017

Resultats de la base 11 i 12 de febrer

Victòria del nostre filial a la pista de FS Salou (2-7) en un partit on Victor Delgado va poder disposar dels ‘reforços’ del porter Abraham i David Álvarez que van arribar a temps de Ciudad Real convocats pel primer equip per a la Copa d’Espanya. Catgas B va anar de menys a més i després d’un primer temps igualat (2-3), en la segona part va aconseguir imposar el seu joc amb minuts de qualitat. Els gols colomencs van ser obra de David Álvarez (3), Toni (2) i Besal (2). La mala notícia és la baixa d’Álex Del Barco fins passat la Setmana Santa.

D’altra banda el juvenil va tornar a empatar (2-2) aquesta vegada en la pista de Futsal Mataró amb Hicham i Izan com a golejadors. Finalment els dos benjamins van vèncer. L’A en el derbi local contra Manent Santa Coloma (9-2) anotant Aitor (4), Xavi (2), Nil (2) i Julen mentre que el B ho va fer davant l’Alella (9-3) marcant Unai (3), Manuel (2), Faj (2) i Manolo (2). Les classificacions actualitzades es poden consultar en l’apartat PLANTER a excepció de la del benjamí B.