02 des. 2018

Resultats de la jornada base (01/12)

La victòria d’Industrias Santa Coloma B contra FS Pallejà (9-2) aquesta jornada trenca amb la dinàmica negativa de resultats que patia el nostre filial. Els gols d’Orellana (3), Roger (2), Ripol, Besal, Borja i Vall van servir per guanyar amb autoritat a un rival que estava en la part alta de la classificació. Per la seva banda el juvenil va veure frenada la seva bona ratxa i va cedir a casa, malgrat el gol de Dylan, contra Les Corts (1-2), un dels millors equips de la categoría, en un partit amb una part per a cada equip.

Una sortida intensa portant la iniciativa des del primer minut va permetre a Indudstrias Santa Coloma B situar-se amb un 3-0 als 10 minuts de partit. FS Pallejà va intentar de manera infructuosa reaccionar i això no va fer més que agreujar la seva situació, primer amb el 4-0 local i després amb un parell de gols més quan el rival va utilitzar l’atac de cinc. Amb un clar 6-1 es va arribar al descans.

A la segona part els del Baix Llobregat van insistir a atacar amb superioritat numèrica, circumstància que va tornar a ser ben aprofitada pel nostre filial que va anotar altres dos gols (8-1). El tram final ja sense porter jugador es va tancar el marcador amb el definitiu 9-2.

D’altra banda un juvenil que havia guanyat 5 dels últims 6 partits i que no coneixia la derrota des del passat 13 d’octubre, va caure a casa per la mínima davant Les Corts en un partit molt igualat. El bon començament d’Industrias Santa Coloma controlant aquest període i amb més ocasions de gol que els barcelonins no va tenir l’encert necessari.

El pas per vestidors ens va deixar una segona part de domini visitant i malgrat tot va ser Dylan qui va avançar al nostre juvenil. La reacció de Les Corts en una contra ben finalitzada va restablir l’empat. Amb el marcador igualat es va arribar a l’últim minut i en una altra transició ràpida el nostre rival va tornar a anotar. Dos atacs de cinc dels locals van intentar a la desesperada l’empat però no va poder ser.