10 febr. 2019

Resultats de la jornada base (09/02)

Punt molt valuós l’obtingut pel nostre filial en una de les pistes més difícils de la categoria. El 2-2 final contra Futsal Mataró va arribar ‘in extremis’ per a Industrias Santa Coloma B que va aconseguir igualar el partit a 4 segons per al final i amb atac de cinc. Bigolejador Ripol, l’home clau per als colomencs. De la resta de la jornada va destacar el triomf del nostre infantil en el duel de màxima rivalitat contra el Barça (2-3).

Partit molt igualat entre Futsal Mataró i Industrias B tal com va assenyalar el marcador final. L’estratègia li va servir a l’equip local per a fer  l’1-0 i no va ser fins a la segona part quan els jugadors de Víctor Delgado van aconseguir anivellar la balança. No obstant això el conjunt del Maresme va tornar a cobrar avantatge a 6 minuts per al final i va haver de ser amb porter-jugador i quan el partit tocava a la seva fi que nostre filial en l’última acció ofensiva aconseguís el definitiu 2-2. La setmana vinent hi haurà descans i el següent partit, a casa, serà contra el líder.

La resta de resultats i golejadors van ser aquests:

Resultats equips base
Prebenjamí Industrias Santa Coloma 52FS Sant CugatGols: Dídac Silva -3-, Pol i Gael
MinibenjamíMaristes Sants Les Corts 23Industrias Santa Coloma Gols: Javi, Yon i Oliver
Benjamí AIndustrias Santa Coloma 110At. Masnou Futsal Gols: Marcel -5-, Eric -2-, Adrià -2-, Xavi i Unai
Aleví Industrias Santa Coloma 43FS Sant Joan VilassarGols: Alberto, Sterling, Luca i Héctor
Infantil Industrias Santa Coloma 32FS Olesa Gols: Julen Coleto, Morales i Salgado
CadetIndustrias Santa Coloma74FS Sant CugatGols: Miquel -2-, Akim -2-, Raúl Pimienta -2- i Biel