11 març 2018

Resultats de la jornada base 10-11 març

Derrota del filial contra el líder a casa (3-5) malgrat un excel·lent primer temps que va acabar amb avantatge colomenc (2-0). La reacció del FS Manresa li va permetre remuntar en un segon temps en el qual l’ataci de cinc va servir per retallar distàncies però també va penalitzar decidint el partit per als visitants. Els gols de Catgas Energia B van ser obra de Chechi, Toni i Orellana. Per la seva banda el juvenil no va passar de l’empat al Pavelló Nou davant del CFS Montcada (4-4) en el qual la falta d’intensitat va condemnar al nostre equip encaixant un parcial de 0-3 que no obstant això va poder revertir la situació a la segona part. Van anotar per part colomenca Marc (2), Abdel i Iván.

Tercer partit consecutiu de Catgas Energia B sense conèixer la victòria. Aquesta vegada el líder es va sobreposar a una primera meitat en el qual el nostre equip va saber anul·lar el seu poder ofensiu atacant amb criteri. Els primers 20 minuts van acabar amb un 2-0 molt merescut. La segona part va ser molt diferent malgrat que els colomencs van tenir ocasions a la contra per ampliar la diferència. La reacció visitant va permetre capgirar el marcador (2-4) i això va conduir a l’atac de cinc dels locals que van col·locar un esperançador 3-4 però que a falta un minut van encaixar el gol que els va donar la victòria a FS Manresa.

Pel que fa al juvenil una dolenta primera meitat va llastrar a l’equip de Cala que sense intensitat i sense arguments per superar la defensa visitant es va marxar al descans amb un eloqüent 0-3. El guió va canviar radicalment al segon període, Catgas Energia va ser molt més directe i es va ficar de nou en el partit (2-3). Amb el porter-jugador no només es va aconseguir empatar (4-4) sinó a més es va insistir per assolir una victòria que al final no va arribar.

La resta de resultats del cap de setmana:

• Femení: CN Caldes 3 – Catgas Energia 1 (Gol: Marta Gutiérrez)
  • Infantil: Catgas Energia 14 – Sant Andreu de la Barca 1 (Gols: Pol -5-, Aleix Garcia -5-, Jorge -3-, Sergi)
  • Aleví: Catgas Energia 1 – FC Barcelona 1 (Gol: Romeo)
  • Benjamí A: Catgas Energia 5 – CEFS Prosperitat 5 (Gols: Nacho -3-, Ángel, Luca)
  • Benjamí B: Manent Santa Coloma 6 – Catgas Energia B 1 (Gol:  Víctor Cabezas)
  • Pre-benjamí: Catgas Energia 5 – FS Pallejà 3 (Gols: Sterling -2-, Bernat -2-, Biel)