25 nov. 2018

Resultats de la jornada base (24/11)

Segueix sense reaccionar el nostre filial que va tornar a caure aquesta jornada davant FS Salou (3-2) malgrat els gols d’Orellana i Roger i comença a acostar-se perillosament a la zona de descens. Ja són 4 derrotes seguides i la setmana vinent el rival serà FS Pallejà, cinquè classificat. Tot el contrari el juvenil que va tornar a guanyar i amplia la seva ratxa sense perdre a 6 partits consecutius. La victòria davant el Futsal Mataró (4-5) va tenir com a protagonistes golejadors a Marc (2), Xavi (2) i Adri. Els colomencs són quarts.

Un Industrias Santa Coloma B molt necessitat, va sortir sense puntuar de la seva visita a Salou on va perdre en un partit molt disputat. Malgrat que els nostres van trigar a prendre-li el pols al xoc amb un clar domini local, no va ser fins a assolir l’equador d’aquesta primera meitat quan a través d’un contraatac els homes de Victor Delgado es van avançar al marcador. El 0-1 li va durar molt poc perquè FS Salou va reaccionar ràpid i va aconseguir l’empat. A manca de 5 minuts per arribar al descans els colomencs van tornar a prendre avantatge i fins i tot van poder ampliar-la però ho va evitar una gran intervenció del porter local en un 10 metres que no va saber aprofitar Industrias.

La segona part va ser molt igualada però l’encert dels tarragonins va decantar la balança. Als 4 minuts va arribar el 2-2 i en el tram final el 3-2 que seria definitiu perquè encara que el nostre filial ho va intentar amb atac de cinc no va definir bé en les dues oportunitats que va generar amb superioritat per haver sumat, com a mínim, un punt.

D’altra banda un juvenil enratxat, ja són 6 jornades sense perdre amb un total de 5 victòries, es va imposar a un rival sempre complicat com el Futsal Mataró. Aquesta vegada els homes de Jordi Marín, en un partit amb 9 gols, es van endur els tres punts que li permeten retallar les distàncies precisament amb el conjunt del Maresme que és qui ocupa la tercera plaça a la classificació.