25 març 2019

Resultats jornada base (23/03)

Mal partit i derrota amb golejada del nostre filial al derbi colomenc contra La Unión (9-1). L’equip de Victor Delgado no va donar mai sensació de competir malgrat que a la primera part encara tenia possibilitats de remuntada (2-0 al descans). Els jugadors no van reaccionar al segon temps ni tan sols amb l’atac de cinc. Aquest dijous hauran d’afrontar un partit que pot ser decisiu amb el FS Canet en jornada suspesa en el seu dia. Per la seva banda l’equip infantil va caure contra el Futsal Arenys de Mar (5-1) i cedeix el lideratge de la categoria al Barça. Qui es manté encara al capdavant de la classificació és el benjamí A que va guanyar amb claredat al seu més directe adversari, FS Montsant (1-8). Ara és lider en solitari amb ple de victòries.

Els resultats i golejadors dels partits base del cap de setmana són aquests:

Resultats equips base
Prebenjamí Industrias Santa Coloma 52FS Sant CugatGols: Dídac Silva -3-, Pol i Gael
MinibenjamíMaristes Sants Les Corts 23Industrias Santa Coloma Gols: Javi, Yon i Oliver
Benjamí AIndustrias Santa Coloma 110At. Masnou Futsal Gols: Marcel -5-, Eric -2-, Adrià -2-, Xavi i Unai
Aleví Industrias Santa Coloma 43FS Sant Joan VilassarGols: Alberto, Sterling, Luca i Héctor
Infantil Industrias Santa Coloma 32FS Olesa Gols: Julen Coleto, Morales i Salgado
CadetIndustrias Santa Coloma74FS Sant CugatGols: Miquel -2-, Akim -2-, Raúl Pimienta -2- i Biel