17 des. 2017

Resultats jornada de la base cap de setmana 16-17 de desembre

El pitjor partit de la temporada per tancar la primera volta de la Lliga, li va costar a Catgas Energia B una derrota davant el CN Sabadell (5-1). Ja són 3 jornades consecutives sense guanyar el que li relega a la quarta plaça de la classificació. El gol colomenc va ser obra d’Orellana. Per la seva banda el juvenil es va imposar davant el FS Manresa (1-3) amb Adri, Marc i Abdel com a golejadors. El triomf es va basar sobretot en un bon primer temps.

El nostre filial va caure davant un rival que va ser superior. No es va poder contrarestar el seu estil de joc i malgrat que en el primer temps els homes que entrena Victor Delgado es van marxar amb un mínim desavantatge al descans, només començar la segona part els colomencs van tornar a encaixar. Amb el 2-0 a 10 minuts per al final es va apostar per l’atac de 5 i es va aconseguir retallar les diferències. Però la reacció va quedar en res i a la recta final del partit CN Sabadell va fer 3 gols més.

Per la seva banda el juvenil va realitzar un partit molt seriós a El Pujolet. Fruit d’una defensa alta i de les indecisions del rival es van anotar 3 gols abans que acabés el primer temps. El segon període va baixar el nivell, es va escapar el control del partit però l’actitud defensiva va ser bona. L’atac amb superioritat dels manresans va crear més problemes dels previstos però Borja a la porteria va estar molt bé i malgratque es va encaixar un gol, la victòria no va perillar.

La resta de resultats del cap de setmana:

• Femení: Futsal Mataró 7 – Catgas Energia 2  (Gols:  Marta, pp)
  • Infantil : Catgas Energia 5 – AE Bellsport 2  (Gols: Rubén, Pol, Aleix Garcia, Sergi, Jorge)
  • Aleví: Catgas Energia 3  – Futsal  Arenys  1 (Gols: Naïm -2-, Romeo)
  • Benjamí A: Catgas Energia 5  – AE Babar 0 (Gols: Luca, Nacho, Manuel, Ángel, Héctor)
  • Benjamí B: Manent Santa Coloma 1 – Catgas Energia 4 (Gols: Alejandro Gea -3-, Victor Cabezas)
  • Prebenjamí: Catgas Energia  4 –  Badalona Futsal Iris  4 (Gols: Sterling -2, Bernat -2-)

Álex Vaca passa a la fase final de seleccions territorials cadet

El nostre jugador Álex Vaca es va classificar per jugar la fase final del Campionat d’Espanya de seleccions territorials a la categoria cadet després de fer un ple de victòries amb Catalunya sub16 a la fase prèvia disputada a Salou aquest cap de setmana. 22 gols a favor i només 3 en contra és el balanç d’una actuació molt completa del combinat que dirigeix l’ex jugador i capità de Catgas Energia, Rubén González. Avui es va tancar aquesta fase prèvia amb victòria davant Canàries (8-2) amb un gol d’Álex Vaca. El debut davant Comunitat València (4-1) va ser el partit més exigent mentre que ahir es va golejar a País Basc (10-0).