24 ag. 2017

Segona derrota però amb marge de millora (3-4)

Catgas Energia va caure davant del Palma Futsal (3-4) en un partit en el que finalment van poder jugar Ximbinha i David que arrossegaven molèsties físiques. Juan Carlos va bigolejar i Iago Míguez va inaugurar el marcador. El dissabte quart amistós davant Peníscola Rehabmedic (La Colina, 18.00).

Segona derrota del nostre equip que encara no coneix la victòria en aquesta fase de preparació. Perdre contra un rival de la talla de Palma Futsal que segurament lluitarà aquest curs per trencar l’hegemonia dels tres grans, no sembla un seriós problema. I més si estem parlant d’un conjunt que està en fase de construcció com Catgas Energia. Si a això s’uneix la diferència en la condició física i l’estat d’alguns dels nostres jugadors que no estan al cent per cent com els casos de Ximbinha i David, el resultat final pot ser fins i tot lògic.

El partit va començar amb un fort ritme i pressió molt alta per part de tots dos equips.  Iago Míguez va avançar a Catgas Energia però Palma Futsal va reaccionar i abans d’arribar al descans va capgirar el marcador amb gols de Lolo i Diego Favaro. En aquest primer període Abraham va defensar la porteria colomenca i Ximbinha i David van tenir els seus primers minuts de partit en aquesta pretemporada.

A la segona part  el gol de Juan Carlos va donar ales a Catgas Energia però a mida que van avançar els minuts, el fons d’armari del rival, va acabar per decantar la balança per als balears que jugaven aquesta nit a La Colina el seu cinquè partit de preparació. Joselito va tornar a col·locar a Palma Futsal amb avantatge i Chicho va posar un 2-4 que va sonar a sentència. Juan Carlos amb el 3-4 i l’atac de cinc van ser insuficients per evitar la derrota.

Demà tornarà a jugar Palma Futsal contra Peníscola Rehabmedic (17.30) i el dissabte l’equip castellonenc serà el nostre rival  (18.00). Tots dos partits es disputaran de nou al Pavelló La Colina.