24 maig 2022

S’escapen dos punts en la cursa pel play-off (2-2)

Industrias Santa Coloma no va passar de l’empat contra Osasuna Magna (2-2) i va tornar a deixar-se dos punts en la seva cursa per ser al play-off pel títol. L’equip torna a ser entre els vuit millors a l’espera que es completi la jornada. El millor del partit va ser l’actuació de Borja en el segon temps, en els pitjors minuts dels locals, i Cardona, autor d’un doblet, i que va estavellar tres pilotes als pals. El pitjor, la manera en què es van concedir els dos gols.

Industrias es va deixar dos punts davant Osasuna Magna

La primera meitat va començar amb una primera ocasió molt clara per a Verdejo. El xut de l’ala-tanca des de la frontal de l’àrea no va ser net segurament perquè va ser objecte de falta a l’hora de colpejar la pilota. Falta que no es va xiular davant les protestes dels jugadors locals. Com és habitual en els últims partits la primera rotació va permetre a Industrias posar una marxa més al partit. I Cardona es va encarregar de situar per davant al seu equip amb un bon moviment d’esquena a porteria per a girar-se i amb un xut potent a mitja altura superar a Asier que va arribar a tocar la pilota. Era el minut 5 i els colomencs van cobrar avantatge a l’electrònic: 1-0.

Les oportunitats de gol van escassejar i en aquest apartat va destacar una falta llançada per Drahovský per una cessió al porter d’Osasuna Magna. Khalid va protagonitzar una gran jugada individual que va finalitzar amb una rematada a la base del pal. En atac els d’Imanol Arregui no van inquietar massa a Borja però quan van arribar ho van fer amb molt de perill. Fabinho va estavellar una pilota al travesser i uns minuts després Linhares va empatar el partit aprofitant una acció mal defensada pels locals. Industris va reaccionar immediatament i la connexió Borja-Drahovský va permetre a Cardona fer el segon amb la porteria semibuida. ‘Pirata’ va poder ampliar la diferència segons després però el seu tir el va repel·lir el pal. Des d’aquest moment i fins al final de la primera part un parell de rematades de David Álvarez i Verdejo sense conseqüències.

Al retorn de vestuaris una recuperació de David Álvarez va permetre a Cardona després d’una bona retallada connectar un fort xut que es va estavellar contra el pal. Era el minut 22 i Industrias va desaprofitar una bona ocasió d’obrir bretxa al marcador. El partit va discórrer sense sobresalts fins que una pèrdua de pilota va provocar una ràpida transició d’Osasuna, que va aprofitar la superioritat numèrica per a establir una nova igualada. Josu en el segon pal va fer el 2-2. Aquest nou empat va deixar molt tocat al nostre equip i el conjunt navarrès va estar a punt de treure rèdit. Borja ho va impedir. El porter va ser un mur infranquejable per a Juninho i Dani Zurdo que van tenir ocasions molt clares. Quan el meta es va veure superat, el pal va jugar al seu favor en una volea de Fabinho a la sortida d’un córner.

Industrias Santa Coloma va tractar de reaccionar i ho va fer sobretot a través d’accions a pilota parada. Des de la banda o el córner. David Álvarez, Sepe, Verdejo ho van intentar però sense punteria. La cinquena falta d’Osasuna a 5’36” per al final va permetre que els colomencs incrementessin el seu domini. Dani Zurdo va donar un ensurt en un mà a mà amb Borja, ben resolt pel meta local. La cinquena falta dels de Javi Rodríguez, a 3’14” per a la conclusió del partit, va donar pas segons després a l’atac de cinc d’Industrias amb Corso de porter. Verdejo va enviar una pilota al travesser i Cardona va tornar a topar-se amb el pal. Asier va treure amb el peu un xut potent de Verdejo i Drahovský de volea va tenir l’última oportunitat abans que sonés la botzina.