24 oct. 2021

Set equips de la base aconsegueixen la victòria

El femení, el juvenil, el cadet, l’infantil, l’aleví, el benjamí i el minibenjamí han sumat els tres punts aquest cap de setmana. El filial no ha pogut superar al líder i el prebenjamí ha descansat.

El filial trenca amb la mala ratxa

El filial no ha pogut sumar en un partit molt igualat davant el líder, el Sala 5 Martorell (3-5). Novo, Marc i Adri han anotat els gols colomencs. Els pupils de Jorge Vargas han fet un partit molt seriós i complet, sabent contrarestar les grans individualitats del rival en un duel que es podria haver portat qualsevol dels dos. En dues ocasions puntuals el conjunt visitant s’ha escapat en el marcador i el filial ho ha intentat fins a l’últim moment, fins i tot amb el joc de cinc podria haver tingut més sort en una jugada polèmica, però no ha pogut donar-li la volta a la situació.

L’equip femení ha sumat la segona victòria de el curs davant del CEFS Prosperitat per 0-6 gràcies als gols de Teixi (x2), Claudia, Nair i dos en pròpia porta. La primera part ha estat molt igualada, amb ocasions per a tots dos equips, però en el tram final d’aquesta les colomenques s’han avançat per arribar a la mitja part amb el 0-2 favorable. En el segon temps l’equip ha posat una marxa més, ha sabut contrarestar la pressió del rival i ha anat ampliant el marcador. En els últims 8 minuts ha defensat el joc de cinc rival sense encaixar. Els tres punts permeten a les de Jordi Segura continuar a la part alta de la taula i mantenir la bona dinàmica.

El juvenil ha trencat la mala ratxa i ho ha fet golejant al Palma (11-5). Marcel (x4), Akim (x2), Iván Bonillo, Sergi Feijoo, Marc Barriga, Jorge Pérez i Dani han estat els golejadors. El tècnic Edu Roca ha destacat que és un “triomf important i d’equip davant un gran rival”. Amb la baixa del capità Sergi Viedma i la lesió d’Abra en l’escalfament, l’equip ha ofert la seva millor versió. La gran defensa al llarg dels 40 minuts, sumat a l’encert de cara a porteria, ha permès a l’equip sumar tres punts imprescindibles davant un dels candidats a ocupar les primeres posicions de la categoria.

El cadet s’ha endut la victòria en una pista sempre complicada i davant un rival que no li ha posat les coses fàcils: Caldes 1-2 Industrias amb gols d’Adrià Ayats i Eric Lucas. El rival s’ha avançat en el minut 9 aprofitant una errada colomenca, però els nostres han sabut donar-li la volta a el marcador abans de la primera part: primer amb un gol després d’un bon atac directe i seguidament en una jugada amb una bona assistència d’Aleix Molist a Eric Lucas. A la segona part els visitants no han trobat porteria en els primers minuts, però han sabut patir i defensar bé el cinc contra quatre a falta de 13 minuts per aconseguir els tres punts.

L’infantil també ha aconseguit els tres punts després de guanyar per 6-1 al Caldes amb gols de Kilian, Jan, Alexis, Àngel i Marc (x2). Els colomencs han controlat el duel de principi a fi i fins i tot han pogut ampliar més el marcador amb les nombroses ocasions. El gol en contra ha estat un petit desajust i mala sort en un rebot.

L’aleví ha guanyat per la mínima davant Palafolls (4-3). Albert, Teo, Marcel i Aleix han estat els golejadors colomencs en un partit on l’equip ha sabut competir. En els primers 15 minuts ha deixat veure una dinàmica molt bona, dominant, deixant bones sensacions i comptant amb la participació de tots els jugadors. Això ha fet que se situessin amb el 3-0 al marcador. No obstant això, en dos minuts han encaixat dos gols en el tram final de primera part. La segona ha seguit el mateix guió, però als d’Eric Sales els ha costat seguir amb el mateix ritme i els ha faltat encert de cara a porteria. Jugant amb paciència i calma han aconseguit posar el 4-2, però el rival ha tornat a retallar distàncies amb el tercer gol per seguidament jugar de cinc. Els colomencs han sabut defensar bé per acabar guanyant el partit. El tècnic ha destacat que encara “podem donar una mica més, fer bon joc i aprendre a matar el partit per no donar opcions al rival”.

El benjamí ha sumat els tres punts després de vèncer a Babar per 1-15. Arnau (x2), Raul (x5), Oliver (x3), Yon, Martí i Leo han estat els golejadors, a més d’altres dos gols en pròpia porta. Els colomencs han estat els clars dominadors d’un partit molt plàcid per a ells. Aquesta situació els ha permès tenir molt bon tracte de pilota i resoldre el partit en el primer temps, marxant a la mitja part amb el resultat d’1-10.

El minibenjamí ha aconseguit la victòria davant el Mataró B per 1-13 gràcies als gols de Silva (x2), David (x2), Fabio (x2), Asier, Joel, Joao (x3) i Marc Gimeno. Han corregit l’accident de la primera jornada en un partit còmode, tranquil i en el qual han estat superiors al rival. Tots els jugadors han tingut una participació important, han aprofitat dinàmiques i fases de el joc i tant amb pilota com sense ella han fet un pas endavant respecte a l’últim partit.