07 febr. 2022

Sis victòries de la base aquest cap de setmana

El filial, femení, juvenil, infantil, aleví i minibenjamí han sumat els tres punts en els partits d’aquest cap de setmana. El minibenjamí i el prebenjamí han iniciat la Copa Catalunya.

El juvenil aconsegueix la victòria davant el Mataró

El filial segueix amb la bona ratxa després de guanyar davant de Picassent a domicili (0-4). Joan, Panés, Marco i Laca han estat els golejadors colomencs. En un partit difícil, una vegada més els nostres jugadors han mostrat la millor versió de si mateixos i han competit per emportar-se els tres punts. Després d’una primera part igualada, s’ha arribat al descans amb el 0-1 al marcador. A la segona, els de Jorge Vargas han sortit molt bé i han marcat tres gols seguits. Quan faltaven 15 minuts, el rival ha apostat pel joc de cinc i als colomencs els ha tocat sacrificar-se a nivell defensiu, complint i acabant el partit sense encaixar. El tècnic ha volgut destacar “al nostre porter Lluís, que ens ha mantingut vius en diversos moments del partit amb grans actuacions, i el debut del juvenil Ivan Bonillo a Segona B”.

El femení suma un nou triomf que li permet seguir liderant la classificació. Aquest cap de setmana ha guanyat el Castellbisbal per 0-4 amb gols de Paula, Marta, Silvia i Teixi. Des d’un inici les de Jordi Segura han sabut interpretar la defensa a mitja pista rival i han aconseguit avançar-se al primer minut de joc. La primera part ha seguit aquest guió, amb ocasions constants de les nostres jugadores, que han aconseguit marxar al descans amb el 0-4 favorable. La segona part ha estat més igualada i el marcador no s’ha mogut.

Victòria també del juvenil davant el Futsal Mataró per 1-5 amb gols de Sergi Viedma (x2), Jorge, Marcel i un altre a pròpia porta. Els d’Edu Roca han començat molt concentrats, amb una gran intensitat defensiva, molt bon ritme ofensiu i bons moviments sense pilota davant la defensa a mitja pista del rival. Han generat ocasions de gol i a l’equador del primer temps han obert el marcador amb un llançament de penal i després de l’expulsió directa d’un jugador local. A partir d’aquest moment, el Mataró ha igualat la intensitat i ha posat l’1-1. L’equip ha continuat lluitant i abans del descans s’ha tornat a avançar. A la represa, ha fet una bona feina defensiva, ha creat ocasions i el porter Abra ha fet bones intervencions per mantenir el resultat. Els colomencs han signat dos gols més abans del joc de cinc rival, quan han sentenciat amb el cinquè. El tècnic ha destacat que ha estat “una victòria molt treballada”, però ha comentat que ara toca “preparar bé la setmana per rebre el Manacor, un equip que ens va posar les coses molt difícils a la primera volta i on només vam sumar un punt” .

El cadet no ha pogut sumar contra l’Eixample (3-5). Ayats, Miquel i Aleix han marcat els gols del conjunt colomenc. Els locals no han estat encertats de cara a porteria i el marcador al descans era de 0-2. A l’inici de la segona part han situat l’empat, però tres minuts després el rival ha posat el 2-3. Els colomencs no han abaixat els braços i han tornat a empatar, però els visitants han aprofitat dues ocasions per emportar-se la victòria.

L’infantil ha sumat els tres punts contra l’Eixample per 4-2 gràcies als gols d’Alexis (x2), Luca i Marcos. Davant d’un rival molt fort, l’equip ha competit i lluitat fins al final per emportar-se el triomf. Han dominat durant tot el primer temps i han aprofitat les ocasions al segon.

L’aleví també s’ha endut la victòria aquesta jornada. Ho ha fet davant el Sant Joan de Vilassar per la mínima (2-1). Aleix i Álex han estat els autors dels gols. Els colomencs, que feia tres setmanes que no competien per ajornaments de covid, s’han enfrontat a un rival ben treballat i que no els ho ha posat fàcil. El matx no ha tingut un dominador clar i cada equip ho ha fet en diferents fases. Els d’Eric Sales han generat moltes ocasions, però no han estat encertats de cara a porta, mentre que els visitants han creat perill a pilota parada i sobretot en els darrers quatre minuts. El tècnic ha volgut destacar “la figura del nostre porter Enrique, que ha tret pilotes complicades que ens han fet guanyar els tres punts. També tot l’equip, que ha sabut ficar-se al partit quan es posava difícil. Ens ha servit per tornar a agafar sensacions i ritme de competició”. A més, ha comentat que ara “se’ns presenta una setmana complicada i il·lusionant perquè dijous juguem davant el Ripollet i dissabte davant el Barça”.

El benjamí ha caigut davant la Unió per 5-0 en un partit on no han aconseguit entrar en cap moment. Els nervis han passat factura als nostres jugadors i no els ha permès fer el joc habitual.

El minibenjamí ha aconseguit el triomf contra el Mollet per (2-6) gràcies als gols de Silva, Joel, Joao, Gerard, Marc Gimeno i Asier. Els nostres jugadors han estat superiors en tot moment i, encara que a la primera part se’ls ha resistit el gol, a la segona han estat capaços d’emportar-se la victòria al primer partit de la Copa Catalunya.

El prebenjamí ha perdut el primer partit de la Copa contra el Montcada per 5-7. Unai (x3), Gael i Leo Ruiz han marcat els gols colomencs. Tot i avançar-se amb un 3-0, els visitants han apretat i els locals no han sabut sortir de la pressió. S’ha arribat al descans amb l’empat a 3 i a la represa els colomencs han aconseguit tornar a posar-se al davant amb el 3-4, però el rival ha situat el 5-4. Quan faltaven 15 minuts per al final els locals han tornat a signar l’empat i els visitants han sentenciat amb dos gols que han significat el definitiu 5-7.