13 des. 2021

Sis victòries de la base aquest cap de setmana

Sis dels set equips de la base que han jugat aquest cap de setmana han aconseguit la victòria: filial, juvenil, cadet, infantil, aleví i prebenjamí. El femení ha perdut per primer cop aquesta temporada.

Victòria del prebenjamí

El filial ha sumat els tres punts davant l’UD Ibiza, equip de la part alta de la classificació, per 6-0 amb gols de Novo (x3), Abde, Laca i Adri. La primera part ha estat molt igualada i tàctica, amb ocasions per a tots dos equips. Un gol de penal ha permès a Industrias marxar a vestidors amb l’avantatge per 1-0. A l’inici del segon temps, els visitants han estat una mica millors que els locals, que han sabut patir. A base de molta feina, els de Jorge Vargas han marcat dos gols ràpids i a partir del 3-0 han jugat amb més tranquil·litat i han aconseguit el definitiu 6-0. El tècnic ha destacat “la feina d’Iban, que ho ha parat tot, i la de tots els jugadors, que han estat a un nivell molt alt. Sabíem que era un partit molt complicat, però confiàvem en la bona dinàmica que portem i sabent que a casa som molt forts”.

El femení ha perdut per la mínima davant l’Arenys (1-0) en un partit intens a la pista del tercer classificat. Al primer temps els dos conjunts han tingut ocasions per avançar-se al marcador, però s’ha arribat al descans amb el 0-0 inicial. El segon temps ha seguit el mateix guió i les colomenques han tingut diverses ocasions clares de gol que no han pogut materialitzar. Al tram final del partit, amb Industrias amb cinc faltes, l’equip local ha jugat amb porter jugador en dues ocasions, sense èxit. Quan faltaven 10 segons per al final, l’Arenys ha aprofitat per marcar l’únic gol del matx després de la sisena falta visitant. El tècnic Jordi Segura ha assegurat que “d’aquesta primera derrota de la temporada extraurem molts aspectes positius per als següents partits que resten abans d’acabar l’any”.

El juvenil ha golejat a domicili davant el Manresa (1-9) amb gols de Boni (x3), Aleix Garcia (x2), Feijoo, Marcel, Omella i Akim. Industrias s’ha avançat a l’inici del partit, però a la jugada següent ha encaixat l’1-1. L’equip ha continuat treballant i ha aconseguit marxar al descans amb l’1-4 favorable. Al segon temps, la dinàmica ha estat la mateixa i els d’Edu Roca han continuat ampliant distàncies fins al definitiu 1-9. El tècnic ha comentat que ha estat “un bon partit col·lectiu, apretant molt bé la pilota en defensa i trobant el pivot amb molta facilitat. Aquesta victòria ens permet superar l’Hospitalet Bellsport a la classificació i situar-nos en cinquena posició”.

El cadet també ha aconseguit la victòria aquest cap de setmana. Ho ha fet davant l’Hospitalet Bellsport per 6-1. Coleto, Ayats (x2), Tejero, Miquel i Aleix han estat els golejadors colomencs. Després de dues setmanes sense competir, als locals els ha costat agafar el ritme del partit i, tot i sortir amb molta intensitat, no han estat capaços d’obrir el marcador fins al minut 15 amb una bona acció individual de Julen Coleto. Abans del descans, Miquel ha fet el 2-0. En una segona part amb una millor interpretació del joc en atac, Industrias ha aconseguit posar el 5-0 amb tres gols en jugades a pilota parada. Els dos gols següents han estat en accions d’estratègia. Tot i això, el rival mai li ha perdut la cara al partit i ha aprofitat un error dels nostres jugadors per retallar distàncies al marcador. A dos segons del final, els colomencs han situat el definitiu 6-1.

L’infantil s’ha endut els tres punts davant del Balaguer (10-0). Els autors dels gols han estat Arnau, Xavi, Ángel (x4), Marcos, Jan B (x2) i Luca. Després de deixar escapar dos punts la setmana anterior, els colomencs han sortit amb molta intensitat per tornar al camí de la victòria, i així ha estat. Un inici amb una bona pressió alta i una circulació de pilota molt bona ha permès que l’equip tingui les primeres ocasions. El primer gol ha generat un millor joc ofensiu i també en defensa. Els locals han anat ampliant distàncies al marcador amb el pas dels minuts.

Victòria també de l’aleví per 10-2 davant Malgrat amb gols d’Héctor (x4), Álex (x2), Iván (x2), Marcel i Aleix en un partit molt tranquil i que l’equip ha dominat des del principi fins al final. Els d’Eric Sales han fet un molt bon joc amb pilota i ofensiu, mentre que el rival no ha creat gaire perill. L’únic moment en què l’equip ha baixat una mica el ritme ha estat al tram final, quan el rival ha marcat en dues accions a pilota aturada quan el marcador era de 9-0. Tot i així, els locals han respost ràpid per fer el definitiu 10-2. El tècnic ha comentat estar “molt content perquè el nivell que hem demostrat amb pilota ha estat molt alt: jugant a pocs tocs, aprofitant els espais que hem creat, llegint molt bé aquestes situacions i finalitzant sempre mirant la millor posició del company. Destacar també el retorn d’Héctor després de sis mesos i de superar lesions al menisc i al braç”.

El prebenjamí també ha sumat els tres punts davant de la Unió Santa Coloma (6-1). Els gols colomencs han estat obra de Gael (x3), Unai (x2) i Marcel. Els locals s’han avançat molt aviat al marcador amb l’1-0 i això els ha permès jugar més còmodes des del principi fins al final en un partit molt seriós de tot l’equip, amb moltes ocasions i molt bona defensa.

Els partits del benjamí i minibenjamí han estat ajornats.