07 març 2022

Sis victòries i tres empats de la base aquest cap de setmana

El femení, juvenil, cadet, infantil, aleví i minibenjamí han aconseguit la victòria aquest cap de setmana. El filial, benjamí i prebenjamí han empatat els seus respectius partits.

Victòria de l’infantil a domicili

El filial ha aconseguit un valuós punt davant del Cerdanyola (3-3) a domicili. Panés, Joan i Laca han estat els golejadors de l’equip en una pista molt difícil. Els de Jorge Vargas han anat de menys a més i, encara que al principi els ha costat, amb el pas dels minuts han trobat la solució per superar la defensa que ha plantejat el rival. S’ha arribat al descans amb el 3-2 i al segon temps els nostres jugadors han aconseguit empatar i fins i tot generar ocasions per emportar-se el partit. A més, han treballat molt bé en defensa, també amb l’atac de cinc dels locals. El tècnic ha valorat “molt bé la feina de l’equip. Després de les darreres dues derrotes i venir a una pista tan complicada… els meus jugadors han tornat a demostrar que estan competint a un nivell molt alt, que tenen il·lusió, ambició i que volen més”.

El femení continua amb la bona ratxa després de guanyar davant Prosperitat (5-0) amb els gols de Claudia (x3) i Marta. A la primera part les noies entrenades per Jordi Segura han portat el ritme del partit davant un rival organitzat amb una defensa a mitja pista. En els primers instants Claudia ha obert el marcador, però el rival ha continuat amb el mateix guió i les locals, tot i generar ocasions, no han estat encertades de cara a porta per ampliar distàncies. A la represa, les ocasions han estat més clares, però no ha estat fins a falta de vuit minuts quan Marta ha aconseguit fer el 2-0. A partir d’aquest moment, les visitants han apostat pel joc de cinc. Després d’un temps mort, les colomenques han fet un pas endavant i les arribades a porteria han fet pujar el definitiu 5-0.

Victòria també del juvenil aquest cap de setmana. Els d’Edu Roca han sumat els tres punts davant Natació Sabadell (7-3) gràcies a les dianes d’Aleix Garcia (x2), Akim (x2), Sergi Viedma, Boni i un altre gol en pròpia porteria. L’equip ha sortit molt concentrat, amb les idees molt clares, amb bones possessions de pilota i dominant totes les facetes del joc. Als primers deu minuts han aconseguit fer pujar el 3-0 i generant que el rival recorregués al joc de cinc. Amb aquesta situació els visitants han retallat distàncies amb el primer gol. Al segon temps, els colomencs han continuat treballant i han anotat el quart. Un altre cop, Natació Sabadell ha apostat pel joc de cinc, igual que Industrias. En un intercanvi de cops s’ha passat del 4-2 al 5-2 i al 5-3. En els darrers minuts, els locals han fet pujar dos gols més al marcador per sentenciar el duel.

El cadet ha aconseguit la victòria contra el Caldes per 6-2 amb gols de Miquel (x2), Xavi (x2), Toni i Biel. Els de David Ruiz han inaugurat el marcador al minut 6, però el rival ha aconseguit fer el gol de l’empat. Els colomencs han continuat lluitant i s’han tornat a avançar amb el 2-1. Tot i això, quan faltaven tres minuts per al descans, han encaixat el 2-2. A la segona part, els locals han marcat dos gols als primers compassos i el Caldes ha sortit de cinc quan faltaven 14 minuts. Els nostres jugadors han sabut defensar-ho, no han encaixat amb aquesta situació i han tancat el partit amb dues dianes més.

L’infantil s’ha endut els tres punts contra el Caldes (2-3) gràcies a les dianes d’Alexis, Ángel i Luca. Tot i dominar el partit de principi a fi, dos errors han fet que els colomencs comencessin per sota al marcador (0-2) en el primer temps. Han tingut moltes ocasions, però no han estat encertats de cara a porteria. Tot i així, els jugadors han continuat dominant i a la recta final del partit han aconseguit els tres gols per emportar-se la victòria.

L’aleví ha golejat davant el Palafolls (3-10). Xavi (x2), Hèctor (x2), Alberto (x2), Iván (x2), Aleix i Adri han estat els autors dels gols colomencs. Els jugadors han arribat amb les idees molt clares i conscients del que va costar sumar a la primera volta. Tota la feina de la setmana s’ha vist reflectida a la pista i els d’Eric Sales han estat els dominadors en tot moment, sobretot amb pilota. També han sabut llegir la primera línia defensiva de l’equip local. Han situat el 0-3 molt ràpid i el rival, després de demanar un temps mort en veure’s superat, ha retallat distàncies amb un gol. Tot i això, els colomencs no han deixat de trepitjar l’accelerador i han marxat al descans amb l’1-6 favorable. A la segona part, amb el partit ja pràcticament decidit, els nostres jugadors han continuat tenint el control, però el ritme no ha estat el mateix que a la primera i el parcial ha estat de 2-4. El tècnic ha comentat que està “molt content amb l’equip, perquè ha fet un partit molt seriós i treballat. Els he demanat fer una bona fase inicial i jugar més tranquils en una de les pistes més complicades de la categoria”.

El benjamí ha sumat un punt davant l’Iris (2-2) gràcies als gols de Yon i Raul. El resultat demostra el que s’ha viscut a la pista: un duel molt igualat en tot moment. Després d’una primera part tranquil·la i ordenada a nivell de joc, s’ha arribat al descans amb el 2-1 favorable als nostres jugadors. Yon ha estat l’encarregat d’inaugurar el marcador i Raul ha tornat a posar per davant a Industrias amb un gol quan faltaven 20 segons per al pas per vestidors. A la segona part, els de Clàudia Río han començat imprecisos i això els ha portat a encaixar el gol de l’empat. A partir del minut 15, tots dos equips han gaudit d’ocasions, però cap dels dos les ha aprofitat.

El minibenjamí ha guanyat davant La Floresta per la mínima (4-3). Asier (x2), Joao i David han estat els golejadors colomencs. En un partit ajustat i amb mala fortuna de cara a porteria tot i tenir moltes ocasions, els nostres jugadors han estat superiors i han aconseguit la quarta victòria consecutiva a la Copa Catalunya.

El prebenjamí ha empatat contra el Molins (3-3) amb tres gols d’Unai. A la primera part, Industrias ha estat superior al rival, ha aprofitat les oportunitats i s’ha situat amb un 0-2 favorable abans d’arribar al descans. A la segona, els de Novo han continuat atacant i tenint ocasions, però no han aconseguit materialitzar-les i el rival ha retallat distàncies. Tot i això, els visitants han ampliat amb l’1-3. Després de dues errades traient la pilota, els locals han signat l’empat.