11 set. 2019

Som Campions de la Copa Catalunya !!!

Industrias Santa Coloma és el nou campió de la Copa Catalunya després de derrotar al FC Barcelona (4-3) en un partit memorable dels colomencs que no només van remuntar el gol incial de Dyego sinó que van saber patir quan els blaugrana més van pressionar. Els gols de Bruno Petry de penal, Verdejo, Albert Cardona i Well passaran a la història del nostre club perquè donen el segon títol d’aquesta competició set anys després del conquerit a Santa Coloma.

El capità David aixeca la Copa Catalunya

Guanyar la Copa Catalunya al Barça té un gran mèrit. El FC Barcelona que venia d’alçar-se amb la Supercopa d’Espanya a Ciudad Real davant ElPozo Múrcia després d’una temporada en la qual es va imposar en tots els títols nacionals (Lliga, Copa d’Espanya i Copa del Rei) no va poder amb la il·lusió i la força d’Industrias Santa Coloma.  Els nostres jugadors es van deixar l’ànima a la pista i van treballar cada minut de partit com si fós l’últim de la seva vida. Sense complexos i sense cap dubte en els moments més complicats.

El primer temps va ser molt equilibrat. El nostre equip va voler tenir la pilota des de l’inici i va saber moure al Barça per buscar opcions de gol. Com sempre Ferrao va ser la principal referència atacant dels blaugrana i ell va ser qui primer va posar a prova a Feixas.  La réplica va ser de Bruno Petry, que havia descansat ahir en semifinals, però el seu xut es va perdre per ben poc a l’esquerra de Juanjo. De nou Ferrao ho va intentar i es va tornar a topar amb Feixas. Amb les rotacions i la presència d’altres jugadors sortits de la banqueta el partit va incrementar el seu ritme. Dyego assistit des de la banda per Adolfo va inaugurar el marcador. Era el minut 6. Industrias Santa Coloma va reaccionar ràpidament i, va avisar amb una forta rematada de Well que es va estavellar al travesser i va trobar premi en un penal comès sobre Verdejo que Bruno Petry va transformar per establir l’empat (minut 7). Els dos equips van cercar l’atac constantment. Arthur va enviar una pilota al travesser just abans que Verdejo a la sortida d’un corner fes el segon . Industrias havia aconseguit remuntar i va mantenir el seu avantatge fins arribar al descans.

La segona part va ser del  Barça. Una pressió alta va posibilitar que els blaugrana es fessin amb la pilota i per tant amb el control del partit. El duel Ferrao – Feixas estava servit. I l’espectacle el va posar el nostre porter amb un festival d’aturades que va desesperar al brasiler. Verdejo havia perdonat a porteria buida una de les ocasions més clares que va tenir en els primers minuts d’aquest període i Albert Cardona i Khalid ho intentaven des de la mitja distància. Amb els dos equips amb cinc faltes es va afrontar els últims 10 minuts de final. El Barça va empatar mitjançant Aicardo (min.33) i quan tot estava preparat per la remuntada barcelonista va aparèixer Albert Cardona per posar per davant de nou al nostre equip i Well uns segons després va fer el quart aprofitant una errada defensiva de Dyego (min.34 i 35). Andreu Plaza no va tenir més remei que ordenar atac de cinc i així va arribar el gol de Rivillos que li va donar molta incertesa al desenllaç del partit. Restava un minut i va donar temps perquè el Barça fes la sisena falta i Verdejo des dels 10 metres enviés la pilota a la creueta quan restaven 29” per l’acabament.  El Barça ho va intentar però la victòria va ser colomenca i la Copa Catalunya també. La resta va ser un esclat de felicitat a la pista, a la llotja i també a la graderia.