12 març 2017

Subcampions de la Minicopa 2017 (4-1)

No va poder ser, els jugadors ho van intentar però el títol de campió de la Minicopa s’ho va tornar a endur el FC Barcelona (4-1). El nostre infantil en un gran primer temps es va avançar al marcador gràcies un gol de Marc Puigvert ‘Puchy’ i va tenir ocasions per ampliar la diferència. El plantejament colomenc va sorprendre a un Barça que no va fer gala de la seva condició de favorit i que es va veure superat per un equip ple d’energia. Es va arribar al descans amb avantatge mínim i a la segona part va arribar la reacció culé amb un parcial de 4-0. Catgas fins i tot amb porter jugador no es va poder sobreposar. Els barcelonistes van alçar per cinquena vegada el trofeu de campions mentre que ‘Puchy’ va ser triat millor jugador del torneig. Malgrat la derrota el club felicita la feina de jugadors i tècnics en aquesta Minicopa. Enhorabona!