17 des. 2023

Tots guanyen menys filial i juvenil

Industrias B va cedir a casa contra Picassent (2-3) en un partit en el qual guanyava 2-1 en la primera part gràcies als gols d’Iván i Akim. El juvenil per la seva part no va tenir un bon dia davant Futsal Mataró (4-5). El nostre equip ja perdia abans del descans 0-4 i al final va poder maquillar el resultat. Les derrotes del filial i el juvenil van ser les úniques d’una jornada en la qual van guanyar tots els nostres equips formatius. Ho van fer el femení, el juvenil femení, el cadet, l’infantil, l’aleví, benjamí i minibenjamí, que va comptar amb la presència de l’entrenador del primer equip, Xavi Closas.

Xavi Closas va assistir al partit del minibenjamí

Malgrat l’ensopegada a casa, el segon equip d’Industrias, va jugar un molt bon partit i va ser molt millor que el rival sobretot en la primera part. El marcador en arribar al descans es va quedar molt curt d’acord amb les ocasions clares de les quals va disposar el conjunt de Jorge Vargas. En la segona part va seguir la mateixa línia però la falta d’encert li va acabar passant factura als colomencs. El Picassent que havia retallat distàncies amb un xut exterior, va empatar en una contra i en l’últim minut de partit amb l’atac de cinc va aconseguir marcar el 2-3 definitiu.

Bon joc col·lectiu i bona actitud defensiva van ser claus per a entendre la victòria del femení a casa contra el AEFS Sant Quirze del Vallès (5-0). Van anotar Paula (2), Nair, Laia i Andrea. El primer temps va acabar amb un 2-0 que es va poder ampliar en el segon acte de de l’encontre malgrat que el rival va optar pel joc de cinc.

Per la seva part, el juvenil va perdre contra el Futsal Mataró. L’equip de Miguel Ángel Tabares queia 0-4 en la primera meitat. En la segona part els gols d’Álex Fernández (2), José i Aleix van acabar per deixar un marcador més ajustat. El nostre equip ho va intentar tot però la bona actuació del porter visitant i la falta de punteria va impedir la remuntada.

L’equip femení juvenil va sumar la seva segona victòria de la Lliga imposant-se a casa 3-0 al CEFS Prosperitat amb els gols de Cano (2) i Laia. També va guanyar el cadet (1-9) al Futsal Mataró gràcies a l’encert golejador d’Ángel (3), Jan (2), Gaizka (2), Pruna i Luca. L’infantil manté el lideratge en solitari en un pols directe amb el Barça després de vèncer al Futsal Arenys (1-6) amb Roger (3), Eric (2) i Leo com a golejadors, i victòria de l’aleví per la mínima davant el Badalona Futsal Iris (0-1) amb un gol de Robert.

Finalment, van guanyar el benjamí i el minibenjamí al Ripollet B i Masnou respectivament.