24 ag. 2019

Triomf convincent davant el Barça B (1-5)

Industrias Santa Coloma va sumar la seva segona victòria de la pretemporada davant el Barça B (1-5). En un partit de rodatge però en el qual el nostre equip va tornar a deixar molt bones sensacions, un inici fulgurant va aplanar el camí cap al triomf que es va acabar de consumar gràcies a un bon segon temps. Pablo Vidal a pilota aturada dues vegades, Well, Sepe i Verdejo van marcar per part colomenca.

Well celebra el primer gol del partit

L’inici del nostre equip va sorprendre al conjunt barcelonista. Dos gols en tot just un minut van obligar a Xavi Closas a sol·licitar temps mort. La sortida d’Industrias Santa Coloma, pressió alta, ràpida circulació de pilota i l’encert de Well, després d’aprofitar una pilota refusada pel pal a tir de Verdejo, i Sepe en una gran contra, havia deixat sense resposta als locals que van redreçar el rumb a mesura que van avançar els minuts.

Mario va ser el primer a avisar als cinc minuts i de fet es va mostrar en aquesta primera meitat com l’home més perillós. Roberto en un llançament de falta (min.11) i Rufino (min.16) també van estar a prop de retallar les diferències. Industrias Santa Coloma va mantenir la seva porteria a zero i així es va arribar al descans (0-2).

En el segon temps el partit va ser de clar domini visitant. La possessió i les ocasions van ser d’Industrias Santa Coloma malgrat que Mario ho va intentar gairebé sense angle amb una pilota que va estavellar al pal (min.23). Óscar Redondo va utilitzar a tots els seus jugadors inclosos Borja Puerta i Jordi Mayor. Fruit d’aquest control del joc i d’una clara errada de marcatge dels blaugrana, Verdejo, va fer el tercer gol. Dues faltes a la frontal de l’àrea local van permetre a l’argentí Pablo Vidal signar un doblet. Mario va tornar a enviar una pilota al travesser (min.38) quan el Barça ja havia apostat per jugar de cinc. Quan el partit tocava a la seva fi, Rufino de manera molt afortunada, va aconseguir l’1-5 definitiu.