02 set. 2017

Triomf convincent per tancar la pretemporada (8-4)

Triomf convincent per tancar la pretemporada davant Osasuna Magna (8-4) en un partit en el qual Catgas Energia va exhibir un gran nivell de joc. Ximbinha (3), Javi Rodríguez, Juan Carlos, Pol Pacheco, Corso i el porter Cristian van anotar per part colomenca.

Es va acabar la fase de preparació i el nostre equip ho va fer deixant bones sensacions signant el millor partit dels 6 disputats fins ara.

Marcar als 15″ segurament va ser la millor manera d’afrontar l’encontre davant un rival que tradicionalment sempre ha resultat incòmode. La primera acció atacant la va definir en gol Javi Rodríguez i malgrat l’empat de Dani Saldise en aprofitar una pilota morta després d’un llançament de falta, els colomencs van tenir sempre la situació controlada. La possessió i les ocasions de gol van ser de Catgas Energia. Els navarresos amb prou feines van inquietar a Cristian en aquest primer període i el meta madrileny va resoldre amb encert les seves escasses arribades. La connexió Juan Carlos – Pol Pacheco va brindar a aquest la possibilitat de fer un dels millors gols de la nit i el merescut premi abans d’arribar al descans. Catgas Energia cobrava avantatge (2-1) i s’anava al vestidor amb la sensació de l’haver de complert.

A la segona meitat a pilota aturada l’avantatge es va ampliar. Ximbinha va fer el 3-1 des de la frontal de l’àrea. Juan Carlos va anotar en una contra, Corso va fer el cinquè i amb Osasuna Magna carregat de faltes i fora del partit des dels 10 metres Ximbinha va signar un triplet executant amb eficàcia dos lliures directes. El 7-1 amb 8 minuts per acabar va obligar a Imanol Arregui a jugar de cinc. La superioritat en atac se li va ennuegar inicialment a Catgas Energia, que va encaixar dos gols de Dani Saldise en un minut, però a poc a poc el conjunt colomenc va ajustar la defensa i va tenir oportunitats per marcar. Cristian que ho havia intentat enviant una pilota al pal va aconseguir sorprendre des de pista pròpia a Araça com a porter jugador per materialitzar el 8-3 i Rafa Usín va tenir temps a la rèplica i va maquillar el resultat amb el 8-4 final.