05 set. 2021

Triomf treballat a Martorell (1-3)

Industrias Santa Coloma va vèncer en el seu segon partit de la pretemporada davant el Sala 5 Martorell gràcies als gols de Nando Torres, Verdejo i Sepe.

La pista del Sala 5 Martorell és sempre complicada i no ho seria menys ni en un partit de pretemporada. Tots dos conjunts van sortir amb molta intensitat i amb el pas dels minuts Industrias Santa Coloma va aconseguir fer-se amb el control. Va ser en aquest instant, a l’equador del primer temps, quan va arribar el primer gol, obra de Nando Torres. Un minut després un xut llunyà de Verdejo va acabar al fons de la xarxa. I encara hi hauria temps per a un tercer gol: Sepe va ampliar distàncies després d’una paret amb Uri Santos en el tram final de la primera part.

En el segon temps Javi Rodríguez va continuar movent la banqueta i tots els convocats, excepte David Álvarez que no va jugar per precaució i els porters Lluís Sanguino i Iban, van tenir minuts, inclosos els jugadors del filial Abde, Ramos i Novo. Mario Almagro i Cardona, lesionats, van veure el partit des de la grada.

El local Fouad va escurçar distàncies en un marcador que amb el 1-3 ja no es mouria. Industrias no va aconseguir aprofitar les ocasions a la porteria rival, però sí va saber mantenir-se compacte en defensa, fins i tot amb el joc de cinc de la Sala 5 Martorell en els últims minuts.