02 nov. 2020

Últim minut: atac de cinc

L’atac de cinc s’ha convertit per a Indústries Santa Coloma en un maldecap en aquest començament de temporada. El nostre equip ha perdut 4 punts quan el rival ha utilitzat la superioritat numèrica en el tram final de 3 partits. Per contra, el joc de cinc també va evitar la derrota a Ferrol.

A David Álvarez i als seus companys s’els hi ha escapat 4 punts per culpa de l’atac de cinc

ElPozo Murcia, Reial Betis Futsal i aquesta passada jornada Pescados Rubén Burela. Aquests tres equips tenen en comú que van evitar perdre o bé van acabar guanyant davant Industrias Santa Coloma quan els seus respectius entrenadors van apostar per l’atac de cinc. L’encert rival, els errors propis i el factor sort, van deixar al nostre equip sense punts que segurament va merèixer pel joc i treball realitzat durant 39 minuts de partit. El balanç d’aquestes dues derrotes i un empat en els últims segons i sense temps per a reaccionar, és de 4 punts. Tal com estan les coses en Primera Divisió aquesta temporada, hi ha màxima igualtat, i a l’espera que el campionat es regularitzi amb la celebració dels 10 encontres fins ara ajornades, Industrias Santa Coloma podria sumar 10 punts i escalar fins a la zona de play-off pel títol, situant-se entre els 8 primers.

Aquesta lectura necessàriament ha de venir acompanyada del benefici que ha extret el nostre equip precisament amb l’atac de cinc. Va passar a Ferrol contra O Parrulo i va evitar una derrota amb un gol de Drahovský. Un punt d’or en un duel també molt igualat en el qual es va gestionar molt bé el tram final del partit.

Capítol a part mereix l’Industrias Santa Coloma-Levante de la segona jornada de Lliga. En aquest partit que es va resoldre en els últims minuts, curiosament l’atac de cinc va ser utilitzat per Diego Ríos a 12 minuts per a la conclusió amb empat (2-2) i amb l’únic objectiu de desactivar l’aclaparador domini colomenc. L’encert d’Esteban va fer la resta.

En canvi a Jaén l’atac de cinc utilitzat pels dos entrenadors no va provocar cap canvi al marcador (1-1) sobretot perquè Corso, enfundat en la samarreta de porter, va fer una doble intervenció per a impedir el segon gol andalús.

Aturada a la Lliga per a recuperar a Verdejo i Drahovský

La competició obre un parèntesi pels compromisos de seleccions i en aquesta ocasió ni Drahovský ni Corso marcaran per a incorporar-se amb Eslovàquia i l’Argentina respectivament. En el cas del ‘pichichi’ de Primera Divisió, juntament amb David, Chino i Vilela, gràcies als seus 7 gols en 6 partits, aquesta aturada a la Lliga li vindrà bé per a recuperar-se de les molèsties al quàdriceps. Un temps que també servirà perquè Álex Verdejo acabi de completar la seva rehabilitació de la lesió al genoll dret. Recordem que l’ala-tanca s’ha perdut els dos últims partits d’Industrias Santa Coloma i que l’objectiu és que arribi en condicions a l’encontre contra BeSoccer UMA Antequera del pròxim dimarts 10 de novembre.