18 des. 2022

Últims partits de l’any per a la base

Nou cap de setmana per a la base on destaquen les victòries del femení, cadet, infantil, benjamí i minibenjamí a casa.

El minibenjamí celebra la victòria a casa d´aquest cap de setmana

El filial va empatar 3-3 al Pavelló Nou contra el F.S. Canet. Adri i Mati (en dues ocasions) van ser els golejadors del matx.

Tot i comptar amb nombroses baixes, l’equip va respondre molt bé i segons declaracions de l’entrenador, Jorge Vargas “vam dominar el partit en moltes fases, treballant amb diferents sistemes ofensius, però ens va faltar una mica més d’encert de cara a porteria”. Tot i això, Vargas es mostra molt satisfet “amb l’actitud de l’equip, que tot i anar 2-3 al descans, va treballar molt bé per seguir amb opcions d’obtenir els tres punts”.

El femení va superar el Sant Cugat al Pavelló La Colina (6-3). Teixi, Marta Coll, Paula, Alma i Nair per partida doble, van ser les autores dels gols.

El partit va tenir un inici molt favorable per a les nostres jugadores, que van demostrar una gran mentalitat, segons el tècnic, Jordi Segura “a partir de l’1-0, el rival va pujar la intensitat i van ser minuts molt disputats per part dels dos equips, però els gols de Marta i Paula en els darrers 4 minuts de la primera meitat ens van permetre marxar 3-0 al descans”.
Una bona actitud defensiva a l’inici de la segona part va ser clau perquè l’equip mantingués l’avantatge per ampliar el marcador fins al 6-0. Només el joc de cinc de l’equip visitant va posar problemes al femení, que finalment va obtenir tres punts importants en l’últim partit de l’any a casa.

D’altra banda, el juvenil va caure derrotat al Pavelló Nou per 1-2 davant de CFS Eixample. Niel·lo va ser l’autor de l’únic gol d’Industrias.

En un partit amb molta falta d’encert de cara a porteria i en què l’equip no va estar bé en moltes fases del joc, el juvenil va marxar perdent 0-1 al descans amb un gol de 10 metres. A la segona meitat, el tècnic, Miguel Ángel Tabarés va destacar que “tot i seguir comptant amb nombroses ocasions, el rival va aconseguir ampliar el marcador i amb el joc de cinc vam aconseguir retallar distàncies”. Tot i això, l’equip no ha pogut puntuar en l’últim partit de lliga abans de l’aturada.

Per la seva banda, el cadet va tornar a vèncer a Santa Coloma després d’imposar-se al CFS Eixample per 4-2 i segueix escalant posicions a la taula de classificació. L’infantil també va sumar 3 punts després de vèncer també l’Eixample per 10-2. En quant a l’aleví, ha caigut per primera vegada aquesta temporada davant el Barça (1-6).

Pel que fa al benjamí i minibenjamí, tots dos van guanyar els seus partits davant el Ràpid Santa Coloma i Ripollet, respectivament.