26 ag. 2017

Un empat injust davant Peñiscola Rehabmedic (3-3)

Catgas Energia segueix sense conèixer la victòria en pretemporada encara que aquesta tarda ha estat a prop d’aconseguir-ho. De fet el nostre equip va merèixer endur-se el triomf. Va proposar més que el seu rival, Peníscola Rehabmedic, i va tenir més ocasions de gol. L’empat final va ser injust (3-3).

Segueixen sense guanyar però continuen progressant. La pretemporada està per això: millorar, polir detalls, cometre errors, rectificar i aconseguir-ho. En un conjunt plagat de nous jugadors la feina dels tècnics es multiplica i Catgas Energia té molt per fer. El seu oponent d’avui, amb la base de la passada temporada però amb algunes absències (Terry, Tobe, Bagatini) per lesió, va copejar primer en una ràpida jugada d’atac que va empènyer a la xarxa Juan Emilio. Només havien transcorregut 3 minuts de partit. A partir d’aquest moment el conjunt colomenc  va portar la iniciativa i va disposar de suficients oportunitats per igualar abans de prendre el camí dels vestidors. No va ser així, la falta d’encert en la rematada i les parades de Molina ho van evitar.

A la segona part va arribar la remuntada. En només dos minuts, dues vegades Pol Pacheco i Corso, van situar el marcador en un clar 3-1. Amb la poderosa reacció de Catgas Energia el partit va girar cap a una altra direcció. Es va tornar molt més aspre, amb un excés d’agressivitat mal entesa que els àrbitres no van saber tallar d’arrel. Tots dos equips es van quedar sense el concurs de dos jugadors perquè Pol Pacheco i Lucas van veure la vermella directa en un rifi-rafe. Malgrat tot,  Catgas Energia va aguantar fins als últims segons amb un avantatge que semblava definitiva i que ni l’atac de cinc dels visitants va poder reduir fins que va aparèixer Maurici per marcar amb molta fortuna  el 3-2 a manca de 29” i l’empat de llançament de falta amb el rellotge pràcticament a zero