05 set. 2019

Una altra victòria (1-2) per tancar una bona pretemporada

Nou triomf d’Industrias Santa Coloma davant Futbol Emotion Zaragoza (1-2) amb gols dels argentins Pablo Vidal i Sebas Corso, que ha servit per a tancar els amistosos de pretemporada amb molt bones sensacions abans d’afrontar la primera competició oficial: la Copa Catalunya.

Verdejo i Uri Santos en un moment del partit jugat a Calatayud

Aquesta victòria a Calatayud reforça el bon treball que està realitzant la plantilla en un període que per al cos tècnic és crucial amb vista al començament de la temporada. El balanç del nostre equip és de cinc victòries i una derrota, amb 27 gols a favor i 9 en contra. Números que a més vénen acompanyats de bon joc.

El partit va ser molt semblant al qual es va jugar la setmana passada a La Colina. Industrias Santa Coloma va sortir molt endollat a pista i va disposar de moltes ocasions al llarg de la primera meitat. Amb Feixas mantenint la seva porteria a zero amb grans intervencions i després d’arribar l’equador d’aquest període, una ràpida transició va permetre a Pablo Vidal inaugurar el marcador finalitzant de primeres. L’argentí, fidel a la seva cita amb el gol, marcava per cinquè partit consecutiu. Amb aquest 0-1 es va arribar al descans.

A la segona part les forces es van igualar i Futbol Emotion Zaragoza va posar una marxa més per fer patir al nostre equip en l’últim quart de partit. Els aragonesos, negats davant el gol, van decidir atacar de cinc amb Retamar actuant de porter i a diferència del que va passar a Badalona, aquesta vegada van aconseguir empatar per mediació d’Adri Ortego a 1’32” per al final. Arturo Santamaría va continuar apostant per l’atac amb superioritat numèrica però una recuperació d’Industrias Santa Coloma va acabar amb el gol de Corso amb la porteria local desprotegida.

El 1-2 va significar una altra victòria molt treballada del nostre equip davant un combatiu Futbol Emotion Saragossa que va insistir fins al final però sense l’encert necessari. La setmana conclourà amb dues sessions preparatòries a La Colina abans d’iniciar el dilluns la preparació per a la fase final de la Copa Catalunya.