19 febr. 2017

Una derrota consumada en els detalls (1-2)

En un partit molt igualat plagat d’oportunitats de gol per als uns i els altres, amb els porters com a principals actors, Catgas Energia va cedir a casa davant Palma Futsal (1-2) . L’encontre es va decidir en els últims minuts i per detalls. Prieto i Barrón ho van aturar gairebé tot i de gairebé totes les formes possibles. En el balanç ofensiu, sense notícies de Paradynksi en el primer temps, el més actiu per part balear va ser Carlitos mentre que en els locals Maxi Rescia va disposar de les millors ocasions. Després del pas per vestidors res va canviar. Es va mantenir la intensitat en el joc fins que a la recta final Attos i Paradynski, més actiu en la segona part, van anotar per part balear. Corvo atacant de cinc va retallar les diferències i Dani Salgado des dels 10 metres va poder empatar.