18 ag. 2018

Una victòria que va deixar bones sensacions (5-1)

Industrias Santa Coloma signà un brillant partit davant el Llevant UD FS (5-1) per sumar la seva segona victòria de pretemporada gràcies a un doblet de Maico i els gols de Ximbinha, Albert Cardona i el jugador del filial Adri Orellana. El triomf merescut i treballat es va consumar a la segona part d’un partit en el qual l’equip va deixar bones sensacions al llarg dels 40 minuts de joc.

Industrias Santa Coloma es va imposar amb claredat al  Llevant a Santa Coloma

La primera meitat va ser molt intensa i va començar bé per al nostre equip que va inaugurar el marcador al minut 2 per mediació de Ximbinha. La reacció dels visitants no es va fer esperar i Jorge Santos va aconseguir uns segons després igualar el partit. Malgrat la igualtat en el marcador qui va dominar i qui va jugar millor va ser Industrias Santa Coloma que va merèixer millor sort en la finalització d’algunes de les seves accions ofensives. I encara que es tractava d’un encontre de pretemporada, la tensió també va fer acte de presència a la pista amb algunes friccions que van acabar amb l’amonestació dels col·legiats. Es va carregar de targetes el Llevant (Javi Alonso, Jorge Santos, Pedro Toro) però curiosament van ser els colomencs els que van acumular més faltes arribant a les cinc d’equip que van poder costar-li algun lliure directe des dels 10 metres que finalment no es va assenyalar.

A la segona part els de Óscar Redondo van buscar amb determinació desnivellar la balança i van ser a punt d’aconseguir-ho Ximbinha i Uri Santos, després d’una gran acció col·lectiva, però finalment va ser Albert Cardona ‘Pirata’ qui va aconseguir perforar al minut 27 la porteria del Llevant i avançar als nostres. La diferència va ser ampliada per Maico que va col·locar el tercer al minut 31 amb els valencians tractant de tornar al partit a través d’un parell d’intents de Nacho i Gallo que no van cristal·litzar. Pol, per part colomenca, va donar la rèplica amb altres dues ocasions sense l’encert necessari. I finalment Maico, signant un doblet i culminant una gran jugada d’equip, va situar un 4-1 que va ser gairebé definitiu a la recta final del partit (min.36). El còmode avantatge va donar pas a l’entrada del jugador del filial Adri Orellana que va tenir temps d’arrodonir la victòria colomenca anotant el 5-1 final. Victòria clara però al mateix temps molt treballada i bones sensacions davant el nostre públic.