30 nov. 2021

Victòria a Móstoles (3-6) i passaport a la següent ronda de la Copa del Rei

Un parcial de 0-3 en els primers 8 minuts de la segona part va resultar decisiu perquè Industrias Santa Coloma acabés imposant la lògica en el Villafontana davant Ciudad de Móstoles FS (3-6). Els gols de Drahovský (2), David Álvarez (2), Cardona i Sepe, tres en cada meitat, fiquen al nostre equip en el sorteig de la pròxima ronda de la Copa del Rei que se celebrarà aquest dijous a la seu de la RFEF.

El partit va començar molt bé per als interessos del nostre equip. Una primera oportunitat clara de Corso després d’una recuperació va donar pas a un robatori de David Peña, corregint un mal control, i en una acció ràpida va assistir al segon pal a Drahovský que va anotar el 0-1. Era el minut 2. Poc li va durar l’alegria i la tranquil·litat a Industrias Santa Coloma perquè Otero aprofitant la falta de contundència defensiva va aconseguir empatar un minut després. Van ser mals moments per als de Javi Rodríguez que van veure com la seva porteria era assetjada pels de Móstoles amb xuts exteriors de Kiki i fins i tot van gaudir d’un mà a mà davant Borja mal resolt. Va aparèixer Cardona que en una jugada individual va desfer la igualada (1-2 min.7). No obstant això un nou error en la sortida de pilota va habilitar a Asensio per a tornar a equilibrar el partit (2-2 min.13). Malgrat un major domini a Industrias no se li va notar gens còmode i les oportunitats de gol es van succeir en una i una altra porteria. El partit no estava controlat però l’equip va tenir la virtut d’anar-se amb avantatge al descans després de marcar Drahovský en l’últim minut finalitzant una jugada amb Verdejo i Sepe.

A  la segona part el nostre equip li va ficar una marxa més al partit conscient que amb el que havia fet en el primer temps no li arribava per a superar l’eliminatòria sense ensurts finals. Pressió alta i major intensitat van ser determinants per a tombar a un rival que es va quedar sense resposta. La pissarra en un servei de cantonada va permetre a Sepe fer el 2-4 (min.22) i després dos gols més de David Álvarez (min.24 i 28) van deixar el partit gairebé sentenciat. L’atac de cinc ordenat per Santa a una mica més de 6 minuts per al final només va servir per a forçar un penal que va transformar Lázaro en el 3-6 definitiu (min.37). Industrias Santa Coloma va tirar de paciència, va controlar la possessió de la pilota per a minimitzar danys i no li va donar opció al seu rival perquè es pogués ficar de nou en el partit. Expedient cobert i ara a pensar en la Lliga sense perdre de vista el sorteig d’aquest dijous al Saló Luis Aragonés en la RFEF (13.00).