26 ag. 2021

Victòria a Ripollet (1-6)

Industrias Santa Coloma va guanyar en el seu primer assaig de pretemporada davant el FS Ripollet (1-6) gràcies als gols de Drahovský (2), Rufino (2), Bermusell i Nando Torres. Javi Rodríguez va fer jugar a tots els convocats inclosos els jugadors del filial: Iban, Luis, Lacambra, Abde i Ramos. Bon debut de les cares noves: David Peña, Rufino i Nando Torres.

El primer amistós de pretemporada acabà en victòria (1-6)

El primer cinc inicial disposat pel tècnic va ser el format per Borja, Verdejo, Sepe, Drahovský i Nando Torres. A la graderia veient el partit Mario, acabant el seu procés de recuperació, Cardona i David Álvarez tots dos amb molèsties. Tres absències sumades a les ja conegudes de Corso i Khalid amb les seves respectives seleccions.

La primera meitat va començar amb un gol matiner. Només havien transcorregut 30” i una pressió alta del nostre equip va permetre una recuperació prop de l’àrea local que Drahovský no va perdonar per a fer el que millor sap, marcar. Aquest bon inici es va anar diluint amb el pas dels minuts. Una pèrdua de pilota va propiciar un contraatac que Marc Alegre va culminar amb el 1-1. Malgrat l’empat el domini va ser sempre colomenc. Ritme i intensitat es van desplegar sobre la pista amb els dos equips molt concentrats malgrat ser a la fase inicial d’una pretemporada. David Peña va estavellar una pilota al pal en una clara ocasió que va merèixer acabar en gol. Javi Rodríguez va moure constantment la banqueta utilitzant en aquest període a Abde, Lacambra i Ramos del filial. La cinquena falta dels locals a 4’29” per a arribar al descans va ser l’avantsala de dos gols gairebé consecutius que van portar la signatura de Rufino i Bermusell (1-3) en un tram final de la primera part en la qual Industrias Santa Coloma va arribar més sencer físicament.

El segon període va constatar aquesta inèrcia. El parcial de 0-3 amb Nando Torres, Drahovský i Rufino com a golejadors va arrodonir el primer triomf d’aquesta pretemporada en un partit en el qual també van tenir els seus minuts els porters Lluis i Iban.