15 set. 2020

Victòria amb remuntada (4-3)

Industrias Santa Coloma va aconseguir imposar-se a un FC Cerdanyola (4-3) que li va discutir la victòria durant molts minuts de partit. El tercer triomf d’aquesta pretemporada va ser molt treballat i va necessitar d’una remuntada a la segona part. Mario que va ser titular es va retirar en el primer temps amb molèsties a l’adductor.

Li va costar a Industrias Santa Coloma guanyar aquesta nit. El Cerdanyola va plantar cara i malgrat un bon començament amb dos grans gols de Sepe, en acció col·lectiva, i d’Uri Santos, en jugada individual, va anar de més a menys conforme va avançar el partit. Javi Rodríguez va situar al cinc inicial a Mario Almagro a la porteria i Álex Verdejo en lloc de Drahovsky, el gran absent d’aquest quart amistós. El porter madrileny va tenir temps de protagonitzar una doble parada davant Sergio Amores abans de retirar-se prematurament amb una lesió a l’adductor. Mario havia estat a punt d’aturar el penal que Gordillo havia xutat per aconseguir el 2-1. La pena màxima assenyalada pels col·legiats per unes possibles mans va ser molt protestada pel nostre equip. Amb aquest resultat, amb tots els jugadors convocats gaudint de minuts, inclosos Novo i Abdel, i amb l’equip superant les cinc faltes, els últims minuts de la primera meitat van ser per als visitants. Un oportunista com Héctor Albadalejo no podia faltar a la seva cita amb el gol establint l’empat momentani (min.16) i Sergio Amores des dels 10 metres va col·locar un sorprenent 2-3 (min.18).

El pas dels jugadors pel vestidor va servir perquè no es fes esperar la reacció. Als pocs segons de la represa Corso va marcar el 3-3 després d’un excel·lent passada de Verdejo i la remuntada va cristal·litzar amb un autogol de Cerdanyola (min.28). Les transicions ràpides dels visitants van plantejar problemes al nostre equip que Borja va saber resoldre amb encert. I la falta de punteria va impedir que Industrias Santa Coloma augmentés el seu avantatge. L’atac de cinc dels vallesans a 1’57” per a la conclusió va acabar amb l’expulsió per doble amonestació de Toti, per un clara falta sobre Corso, que va permetre un final de partit molt més plàcid.