14 ag. 2022

Victòria ampla com a carta de presentació (10-4)

Industrias Santa Coloma ha signat un 10-4 davant l’Aspil-Jumpers Ribera Navarra en el primer partit amistós de la pretemporada.

El Pavelló Nou ha acollit aquest dissabte el primer partit de la pretemporada d’Industrias Santa Coloma. Xavi Closas ha dirigit per primera vegada a un grup que ha demostrat predisposició, lluita i il·lusió en els 40 minuts del joc.

David Peña ha inaugurat el marcador en els primers compassos del partit i Uri Santos ha fet pujar el segon després d’una jugada d’estratègia a l’equador del primer temps. Ell mateix ha estat l’encarregat de signar el tercer finalitzant una gran jugada col·lectiva.

Amb les baixes de David Álvarez i Cardona, el tècnic ha comptat amb dos jugadors del filial: Víctor Ramos i Abde. Aquest últim fins i tot ha vist porteria anotant el quart gol dels colomencs. A la recta final del primer temps, Petry ha estrenat el marcador del conjunt taronja, però Rufino i David Peña han deixat encarrilat el partit abans del descans, fent pujar el 6-1 a l’electrònic.

En l’inici del segon temps, Rufino i Petry han estat expulsats per una picabaralla després d’una falta sobre el nostre jugador. Industrias no ha deixat de trepitjar l’accelerador en cap moment i, després d’encaixar el 6-2, Verdejo ha ampliat distàncies amb dues dianes més. Minuts després, Povill ha marcat el seu primer gol amb la nostra samarreta després d’un córner per mitjà de Nil Closas, un altre dels debutants.

Amb el 9-2, el marcador encara no estava tancat. Els de Diego Ríos han fet pujar dos gols al seu comptador i, al 39′, els de Xavi Closas han tornat a trobar el gol per mitjà d’Uri Santos, que ha posat el definitiu 10-4.