08 set. 2020

Victòria davant AE Bellsport (6-2)

Industrias Santa Coloma progressa adequadament i en el seu segon amistós de pretemporada va guanyar 6-2 contra AE Bellsport amb doblet de Drahovsky i gols de Sepe, Verdejo, Carlos Lavado i Khalid.

L’argentí Corso en una acció del partit d’aquesta nit

Va ser un triomf treballat en el qual Javi Rodríguez va utilitzar a tots els jugadors a excepció del porter Lluis Sanguino. El cinc inicial format per Borja, Corso, Sepe, Drahovsky i Bruno Petry va començar el partit molt endollat i l’1-0 obra de Sepe als pocs minuts va ser el millor exemple. La diferència de categoria, la posada a punt i la intensitat es van deixar notar al llarg de tot el partit però el rival, dirigit per un vell conegut, Antonio Mesa, va realitzar un exercici de resistència que li va portar primer a empatar el partit, 1-1 Chechi en una gran acció individual en el primer temps, i a perdre després el segon període amb un parcial de 2-1.

El nostre equip va reaccionar a l’empat amb rapidesa i Drahovsky va deixar el seu segell amb un gol d’oportunisme (2-1) i amb una gran definició després d’una recuperació en primera línia (3-1). Verdejo va completar el compte abans d’arribar al descans (4-1).

Amb el partit encarrilat la segona meitat no va variar en excés. El domini va ser dels colomencs al qual els va faltar més clarividència en els últims metres. Industrias Santa Coloma va disposar d’ocasions de gol per a ampliar la diferència però només Carlos Lavado, el jugador del filial no desaprofita els seus minuts amb el primer equip, i Khalid van encertar amb el marc contrari. Per la seva part AE Bellsport en una acció d’estratègia a través de Marc Antón va tancar el resultat.