08 febr. 2024

Victòria davant la selecció de Kirguizistan (4-2)

Industrias Santa Coloma va guanyar a la selecció nacional de Kirguizistan (4-2) en el segon amistós d’aquesta pausa en la competició del nostre primer equip. Xavi Closas va poder comptar amb Khalid i Hirata, tornats de les seves seleccions, i Victor Ramos i Borja, una vegada superats els seus problemes físics. Cardona, amb un doblet, Povill i Khalid van ser els golejadors d’aquest assaig.

Khalid va tornar de jugar amb el Marroc i ho va fer per a anotar un gran gol

A una setmana vista de la represa de la Lliga, Industrias Santa Coloma engreixa motors per a arribar en les millors condicions al partit contra Peníscola. Aquesta nit, els minuts de Víctor Ramos i Borja van apuntar en aquesta direcció.

Si contra Osasuna el tècnic va disposar només de sis jugadors de la plantilla professional, en aquesta ocasió van ser deu efectius als quals es van sumar quatre integrants del filial. Tots van poder jugar.

La selecció de Kirguizistan, dirigida pel català Lluis Bernat, no va desentonar encara que la iniciativa del partit va ser sempre colomenca i també el major nombre d’ocasions de gol. En els primers minuts Povill, Niel·lo, amb una rematada en la creueta, i Peña, en un mà a mà, van protagonitzar les millors oportunitats per als locals. El nostre rival, amb una contra d’Amanbaev i dues temptatives de Talaibekov, va replicar sense l’encert que sí que va tenir Cardona que va signar amb una extraordinària volea l’1-0 i que va ampliar la diferència, amb un xut creuat i col·locat, després d’una deixada d’Hirata en la frontal de l’àrea. El japonès també va estar en l’origen del 3-0 amb una recuperació que va servir perquè Tolrà assistís a Povill situant el 3-0 amb el qual va acabar la primera meitat.

En el segon temps, Kirguizistan va anotar en la seva primera aproximació i encara que es va carregar de faltes ràpidament, va arribar a les cinc d’equip a manca de deu minuts per al final, va aprofitar un greu error en la sortida de pilota per marcar el 3-2. Va reaccionar bé l’equip de Closas amb Povill estavellant-se dues vegades davant el meta Philipe. Khalid va aconseguir el 4-2, després d’una gran acció personal després d’un servei de banda de Tolrà, i Cardona va enviar una pilota al travesser buscant ampliar l’avantatge d’una victòria que mai va perillar.

INDUSTRIAS SANTA COLOMA: Lluch, Tolrà, Cardona, Hirata i Povill. (Victor Ramos, Niel·lo, Verdejo, Peña, Khalid, Iván Bonillo, Victor Pérez, Joan Vázquez i Borja).

KIRGUISTÁN: Chovobek, Shok, Doniar, Alimov i Amandyk. (Salamat, Kyubanychov, Tursunov, Amanbaev, Azarbekov, Talaibekov, Samat, Dzhanat, Philipe i Amaktaliev).

ÀRBITRES: García-Donas Salvador i Simón Benet.

GOLS: 1-0 Cardona 15’, 2-0 Cardona 16’, 3-0 Povill 20’, 3-1 Amandyk 23’, 3-2 Talaibekov 33 i 4-2 Khalid 35’.