19 nov. 2017

Victòria del filial a Salou (2-4) i empat agredolç del juvenil (6-6)

Catgas Energia B va tornar a guanyar després de dues derrotes consecutives. Ho va fer a domicili (2-4) davant FS Salou amb els gols de Toni (2), Chechi i Orellana gràcies a un gran segon temps amb remuntada inclosa. Per la seva banda el juvenil va trencar amb una dinàmica negativa, 0 punts de 9 possibles, i va arrencar un empat que va poder ser una victòria en la seva visita a la pista de Jesús Maria Sant Gervasi (6-6) amb Dylan (2), Mario, Abdel, Hicham i Marc com a golejadors.

El filial va aconseguir una treballada victòria després de sobreposar-se a una primera part en la qual el rival va ser superior en els duels individuals. Gràcies a això va anotar els seus dos gols, un al començament del partit i l’altre en una acció de joc molt semblant reaccionant a l’empat colomenc. La segona meitat va tenir clar color visitant. L’equip de Victor Delgado va pressionar bé i amb les idees clares en atac va trobar el premi merescut amb el 2-2. Les 5 faltes amb les quals tots dos equips van afrontar bona part d’aquest període van jugar un paper determinant. Els locals perquè no van aprofitar la seva opció des dels 10 metres a 5 minuts per al final gràcies a una bona intervenció d’Arnau Manzano mentre que Catgas Energia B si va convertir el seu. Gairebé a la desesperada FS Salou va utilitzar el porter-jugador que el nostre equip va saber defensar per sentenciar a manca de 30 segons amb el 2-4 definitiu. La propera jornada duel per la segona plaça davant FS Pallejà.

Pel que fa referència al juvenil l’empat davant Jesús María que sap a poc malgrat que amb aquest marcador es va trencar amb una ratxa de 3 derrotes consecutives. Tres gols en els primers 3 minuts gràcies a una pressió alta i un quart (0-4), van obligar a l’adversari a buscar una reacció a través de l’atac de cinc perquè els homes de José Luis Cala estaven dominant totes la facetes del joc. Tot semblava encarrilat però al descans es va arribar amb un resultat de 3-6. El risc dels locals va obtenir recompensa encara que l’avantatge seguia sent colomenc. En la represa la falta d’encert ho va acabar pagant car Catgas Energia. El 4-6 amb porter-jugador i una expulsió ben aprofitada pels barcelonins va situar el partit en un incert 5-6. L’empat definitiu va arribar en una jugada aïllada i encara així l’expulsió d’un jugador de Jesús María va donar l’oportunitat al nostre equip de guanyar el partit però el gol de la victòria no va arribar.

La resta de resultats del cap de setmana:

• Femení: Catgas Energia 1 – Jesús Maria Sant Gervasi   2 (Gol: Sandra )
  • Cadet: FS Manresa 5 – Catgas Energia 3 (Gols: Coca -2-, Vaca)
  • Infantil : FS Manresa 4 – Catgas Energia 3 (Gols: Pol-2-, Jorge)
  • Aleví: FS Manresa 5 – Catgas Energia 4 (Gols: Morales -2-, Hugo, Salgado)
  • Benjamí A: Manent Santa Coloma 1 – Catgas Energia 3 (Gols: Manuel -3)
  • Benjamí B: Catgas Energia 3 – Les Corts UBAE 7 (Gols: Sergio -2-, Rubén)
  • Prebenjamí: Catgas Energia 7 – Can Cuyàs FS 1  (Gols:  Bernat  -3-, Sterling, Lucas, Izán i Biel)