31 gen. 2022

Victòria del filial contra el líder i del juvenil davant l’Hospitalet Bellsport

Els dos equips que han jugat aquest cap de setmana han aconseguit la victòria: el filial ha derrotat el Futsal Mataró i el juvenil a l’Hospitalet Bellsport. La resta d’equips de la base han tingut jornada de descans.

Victòria del filial davant el líder

El filial ha derrotat el líder de la categoria, el Mataró Futsal, al Pavelló Nou (5-2). Vazquez, Marco (x2), Panés i Reyes han estat els golejadors colomencs. Aquesta victòria permet als de Jorge Vargas situar-se a la segona posició de la taula. Els colomencs sabien que seria un partit semblant al de la setmana anterior a Ripollet: de treballar molt a nivell defensiu i aprofitar les ocasions. I els ha sortit com estava previst. La primera part ha estat més igualada, de tempteig i amb poques ocasions. Amb aquest guió s’ha arribat al descans amb l’empat a zero inicial. La segona ha iniciat amb la mateixa dinàmica, però els nostres jugadors han estat capaços d’obrir el marcador i minuts més tard situar-se amb el 3-0. En una jugada desafortunada per a l’equip visitant, el Mataró s’ha quedat amb un jugador menys i els colomencs ho han aprofitat per fer pujar el quart i agafar molt d’avantatge per afrontar el que restava del partit i contrarestar el bon atac de cinc rival. El porter Iban Reyes ha quallat una molt bona actuació anotant el cinquè gol des del seu camp i a porteria buida.

El juvenil ha aconseguit la cinquena victòria consecutiva i ha retallat tres punts al tercer classificat, les Corts. Els d’Edu Roca s’han imposat a l’Hospitalet Bellsport per 4-2 gràcies als gols d’Aleix Garcia, Sergi Viedma, Boni i Akim. Els jugadors colomencs han sortit mentalitzats i han fet un gran treball defensiu durant tot el duel. També han estat correctes a nivell ofensiu, contactant molt amb el pivot i generant moltes ocasions de gol. El rival ha lluitat fins al final, però els locals han sabut aguantar el marcador per finalment sumar els tres punts.