19 gen. 2020

Victòria del filial i protagonisme per a Rubén Rodó i Pol Sánchez amb Catalunya sub16

El filial d’Industrias Santa Coloma va guanyar a Natació Sabadell (4-3) en un partit molt igualat que es va resoldre quan el nostre rival va arriscar amb atac de cinc. El triomf pot marcar un abans i un després o com a mínim això és el que pretén el tècnic Jacob Bustamante que va convocar als juvenils Arnau, Abde i Josep Paredes. D’una altra banda els jugadors Rubén Rodó i Pol Sánchez es van clasificar amb Catalunya sub16 per jugar la fase final del Campionat d’Espanya. Victor Cecilia i José Novo no van tenir aquesta sort i van ser eliminats amb Catalunya sub19.

Alegria més que justificada al vestidor del filial

Victòria important davant un rival de qualitat i que es va assolir a l’últim minut de partit aprofitant el joc de cinc de Natació Sabadell. La máxima igualtat que havia presidit l’enfrontament es va trencar amb un gol de Joan Paredes a manca de 52” per al final. Tres punts molt valuosos que poden marcar el camí a seguir per a Industrias B en el que resta de temporada.

Intensitat defensiva i aprofitament de l’estratègia van servir per plantar cara al llarg dels 40 minuts de partit. Al descans es perdia 1-2 amb gol de Jordi Mayor després de fallar en 3 situacions de un a un contra el porter.
A la represa l’equip va sortir molt endollat i Hermosel va establir el 2-2. Una gran jugada d’Abde finalitzada per Lacambra va significar el 3-2 i amb els vallesans dominant, una recuperació i ràpida transició els va permetre empatar (3-3). Amb la tensió i els nervis presidint el tram final, els visitants ho van intentar amb superioritat numérica ofensiva però no els hi va sortir bé.

D’una altra banda aquest cap de setmana s’ha fet un parèntesi a les categories juvenil i cadet amb motiu de la celebració de les fases prèvies del Campionat d’Espanya. Rubén Rodó, que va marcar 3 gols en els 3 partits disputats, i Pol Sánchez es van classificar amb Catalunya sub16 per a la fase final gràcies a 2 victòries (Comunitat Valenciana 1-5 i Aragó 7-1) mentre que Catalunya sub19 amb Victor Cecilia i José Novo, amb un gol cadascú, no van poder passar el tall perquè van cedir en 2 dels 3 partits jugats.