09 març 2020

Victòria del juvenil davant un gran Palma Futsal (5-4)

El juvenil de Industrias Santa Coloma va assolir un triomf de prestigi davant d’un gran rival, Palma Futsal (5-4) amb una gran actuació de Ceci, autor de 4 dels 5 gols del nostre equip. El partit va ser molt igualat i es va resoldre pel major encert atacant dels jugadors que entrena Jordi Marín.

La victòria d’Industrias Santa Coloma aquest cap de setmana va deixar molt satisfet al cos tècnic. En primer lloc per la qualitat del contrincant, en segon lloc pel joc desplegat i finalment perquè tot l’equip va competir durant els 40 minuts de joc. Aquesta actitud va ser clau per entendre que els tres punts es quedessin a casa.

Encara que molt aviat els colomencs es van posar per davant al marcador (1-0), el conjunt balear va saber reaccionar i portant la iniciativa va capgirar la situación (1-2) però no va poder mantenir el mínim avantatge perquè Industrias va igualar abans d’arribar al descans.

En el segon temps de nou els visitants es van posar per davant (2-3 i 3-4) fins que Jordi Marín va apostar per l’atac de cinc per empatar el partit en els minuts finals (4-4) i després acabar de segellar el triomf local gràcies a una acció de transició.

En general tot l’equip va estar a un gran nivell però va destacar pels 4 gols que va anotar, Victor Cecilia ‘Ceci’.