14 nov. 2020

Victòria d’equip

Industrias Santa Coloma va tornar a assaborir una victòria a la Lliga quan més ho necessitava. Un mes i deu dies després, possiblement en l’escenari i davant el rival més complicat de tots. El triomf en el derbi davant el Barça (1-2) ha de suposar un abans i un després en la competició.

Javi Rodriguez celebra la victòria davant el Barça al Palau Blaugrana (1-2)

“De res ens servirà haver guanyat al Palau Blaugrana si després no som capaços de fer-ho la pròxima jornada”. Així de rotund es va mostrar Javi Rodríguez al final del partit. El nostre tècnic reclamava continuïtat i de ben segur que el grup que dirigeix es deixarà totes les seves energies a aconseguir que la victòria en el derbi no sigui un fet aïllat. A partir d’aquest diumenge començaran a preparar l’encontre contra un dels rivals més durs de la categoria, Peñiscola Globeenergy.

Aquest dissabte encara tenen permís per a continuar gaudint d’alguna cosa que és més habitual del que pensem: guanyar al Barça. Els últims 5 enfrontaments s’han saldat amb 3 victòries colomenques, 2 en Lliga al Palau i la final de la Copa Catalunya a Sabadell, una dada que no és menor i a la qual cal donar-li la rellevància que es mereix.

Era el primer Barça-Industrias de Javi Rodríguez i el seu segell personal es va deixar notar. Ho va viure amb passió, nervis i va treure el caràcter per a reclamar als àrbitres quan va considerar que el seu equip estava sent perjudicat. Va aguantar amb l’americana posada fins a la segona part i se la va treure quan Industrias Santa Coloma pitjor ho estava passant. Va prendre decisions valentes i li va acabar guanyant el pols a Andreu Plaza. El seu alè, estava pràcticament dins de la pista, el degueren notar tots els seus jugadors quan es va entrar en el fatídic últim minut de partit. I el crit final, alliberador, per a celebrar la victòria amb ràbia però amb alleujament es va escoltar en un Palau Blaugrana buit “crec que ens ho vam merèixer per tot el que ens va passar en altres partits. Aquest equip s’ho havia guanyat llavors però va ser en aquest encontre quan la sort sí que ens va acompanyar” va assegurar Javi Rodríguez.

Per la seva part Uri Santos, un dels jugadors més en forma de l’equip, va resumir el que el vestuari va sentir amb la victòria davant el Barça “veníem amb una dinàmica negativa perquè no acabàvem de rematar els partits i en l’últim minut ens empataven o bé guanyaven, i això ens estava destrossant. No només ens emportem els tres punts sinó que anímicament el defensar amb encert el seu atac de cinc ens va alliberar. Va ser una alegria immensa”.