27 ag. 2019

Victòria molt treballada (5-4)

Victoria d’Industrias Santa Coloma davant Futbol Emotion Saragossa (5-4) en un partit ple d’alternatives i que es va decidir en el tram final amb un gol d’Álex Verdejo. Els colomencs van saber reaccionar a les dues avantatges que va tenir el seu rival en el primer temps i per la seva part els aragonesos van remuntar un 4-2 a la segona meitat. És el tercer triomf d’Industrias Santa Coloma en aquesta pretemporada.

No va haver-hi treva des del xiulet inicial i tots dos equips van buscar amb determinació la porteria contrària. Ho va fer amb major claredat d’idees Futbol Emotion Zaragoza en aquests primers minuts posant a prova a un encertat Feixas. La pressió alta que tots dos conjunts van exercir va provocar nombroses pèrdues de pilota a prop de totes dues porteries. Així va néixer el primer gol visitant en una pilota que va recuperar Victor Tejel i que ell va finalitzar amb un subtil tir després de fer la paret amb un company. La reacció local no es va fer esperar i Verdejo, també en un robatori de pilota, va anotar des d’uns 10 metres d’un potent xut batent per sota a Iván Bernad. Els aragonesos van trigar molt poc a desfer l’empat. Va ser a pilota aturada i a la sortida d’un córner amb una impressionant volea del portuguès Pedro Cary. Amb l’1-2 va tornar a prendre la iniciativa l’equip d’Óscar Redondo que va utilitzar a 12 jugadors en aquest primer període. També d’estratègia va arribar el 2-2 obra de Pablo Vidal amb una rematada seca i creuada que un tapat Iván Bernad no va poder refusar. Amb aquesta nova igualada el partit va ser per als locals que van tenir més la pilota i van generar més ocasions de gol que el seu oponent. Corso i sobretot Sepe, amb una rematada al travesser, van ser els que van estar més prop del tercer.

En la segona part van ser els locals els que van portar el pes del partit en uns primers 10 minuts de molta possessió encara que poques ocasions de gol fins que Well va aprofitar una assistència d’Albert Cardona, per posar per primera vegada en el partit per davant a Industrias Santa Coloma. La posterior expulsió per doble amonestació de Javi Alonso va permetre amb superioritat numèrica fer el quart per mediació de Corso en una jugada molt ben trenada. Es va obrir bretxa al marcador i curiosament l’equip va frenar en sec. Possiblement per l’embranzida dels visitants que no es van ensorrar i van obtenir premi amb dos gols molt semblants al segon pal de Victor Tejel i el jove Marcos Forga. Amb el 4-4 all marcador i condicionat per les cinc faltes d’equip, els d’Óscar Redondo van sobreviure a l’assetjament visitant fent una bona lectura del partit. El gol de la victòria va néixer en els peus de Feixas que va jugar en llarg perquè Sepe assistís per a l’entrada pel centre de Verdejo que va rematar a l’escaire. Faltava 1’31” per al final. El joc de cinc va servir perquè el jugador del filial Jordi Mayor sortís a defensar. Els aragonesos no van aconseguir marcar i la victòria es va quedar a casa.