24 des. 2023

Victòria molt treballada del juvenil per acabar l’any (2-3)

El juvenil d’Industrias Santa Coloma finalitzà l’any amb una victòria a Vilassar de Mar (2-3) remuntant un 2-0 en contra amb els gols d’Aleix Garcia (2) i Miki. El nostre equip acaba el 2023 en tercera posició i sent el conjunt més realitzador del seu grup a la categoria amb 80 gols en 14 partits.

El juvenil és tercer i el màxim golejador del seu grup

De res li va servir a Industrias Santa Coloma el domini que va exercir davant el CEFS Sant Joan de Vilassar. Els de Miguel Ángel Tabarés es van marxar al descans amb un resultat advers (1-0) després de que el nostre rival aprofités una acció amb imprecisions i rebots que va acabar en gol.

La segona part va continuar en la mateixa línia però amb l’equip local fent molt de mal en els contracops. D’aquesta manera es van situar amb un avantatge de 2-0. La reacció colomenca va permetre capgirar la situació fins arribar al 2-3. Els últims minuts va tocar defensar l’atac de cinc. Es va poder aguantar el resultat amb molta intensitat i finalment endur-se els tres punts.