07 set. 2018

Victòria molt treballada i passi a la final de la Copa Catalunya (4-6)

Industrias Santa Coloma serà diumenge a la final de la Copa Catalunya després de patir més del compte davant Escola Pia de Sabadell (4-6). En un partit en el qual el nostre equip sempre va comandar el marcador, l’actuació col·lectiva no va acabar de convèncer. Va debutar Miquel Feixas, que va jugar tota la segona part, i van bigolejar Ximbinha i Albert Cardona.

Industrias Santa Coloma no va desplegar el seu millor joc i possiblement en alguns trams de la primera meitat a l’equip li va faltar intensitat. El rival es va revelar com un equip incòmode que no només va ser capaç d’igualar el gol de Ximbinha (min.4) sinó que a més va tenir a pilota aturada una clara opció d’avançar-se al marcador. Quan pitjor jugava el nostre equip va arribar el gol de Pol que li va donar un cert respir al grup. La situació semblava estar sota control però Cristian es va veure sorprès per una rematada de cap de Carles Comadran que va retornar les taules a l’electrònic del Palau Blaugrana. L’afició vallesana es va deixar notar i els seus jugadors es van moure amb major confiança sobre la pista. El domini colomenc va servir perquè Thalles des dels 10 metres i Verdejo de lliure directe a la frontal de l’àrea tinguessin sengles oportunitats de col·locar amb avantatge als d’Óscar Redondo. Sense punteria va haver de ser una recuperació de Ximbinha després d’una pressió alta qui permetés a Albert Cardona fer el 2-3 amb el qual s’arribaria al descans.

A la segona part amb el debut de Miquel Feixas a la porteria, Industrias Santa Coloma va sortir molt més entonat. Ximbinha, Maico i Verdejo van tenir de manera consecutiva les ocasions més clares per fer el quart. No obstant això aquest no va arribar fins al minut 28 obra d’Uri Santos. Gairebé de forma idèntica Albert Cardona va anotar el 2-5 que obria bretxa al marcador i donava tranquil·litat al nostre equip. Tots dos gols van ser fruit de la insistència. I només una acció desafortunada va permetre a Escola Pia tornar al partit gràcies a l’oportunisme de Pol. Els pals seguien jugant en contra dels nostres interessos i malgrat que el rival va arribar aviat a les 4 faltes d’equip i que Thalles en una gran jugada individual va assistir a Ximbinha per fer el sisè, no va haver-hi concessions ni tranquil·litat. Borja Burgos va ordenar jugar de cinc (a manca de 6’54”), els colomencs van cometre la cinquena falta i un gol en pròpia porteria de David Álvarez (min.36) va retornar l’emoció al partit. Amb patiment i la sensació de no haver quallat una bona actuació es va classificar Industrias Santa Coloma per a la final del diumenge.