16 nov. 2022

Victòria patida per passar a vuitens de la Copa del Rei

Industrias serà al sorteig de vuitens de final de la Copa del Rei després de guanyar per 2-3 davant el CD Rivas Futsal. El partit es va decidir en els últims segons de la pròrroga.

Industrias va necessitar d’una pròrroga per doblegar al seu rival

Les eliminatòries en Copa del Rei mai són fàcils. I a Rivas no va ser una excepció. Industrias va aconseguir la classificació per a vuitens de final en l’últim sospir de la pròrroga gràcies a un deu metres transformat per Verdejo. Tots els jugadors convocats, excepte Borja Puerta, van tenir minuts en l’encontre.

El partit va començar de cara per als de Xavi Closas, que van amenaçar la porteria local en els primers minuts a través de Povill, en dues ocasions, i de Corso, que va estavellar una pilota al travesser. Després d’aquestes arribades, va ser Cardona qui va inaugurar el marcador transcorreguts quatre minuts de joc amb un fort xut des de fora de l’àrea.

Industrias va controlar el ritme de joc i va tenir les ocasions més clares, encara que Mario també va haver d’aparèixer per a evitar el gol de Rivas. En l’equador del primer temps, Nil va ampliar distàncies amb el 0-2 colomenc. No obstant això, el marcador ja no es va moure més abans del descans, malgrat jugar amb superioritat numèrica durant dos minuts després de l’expulsió d’un jugador local.

La segona meitat va seguir un altre guió, amb un Industrias més incòmode en un pavelló amb la gent bolcada amb el seu equip. D’aquesta manera, Rivas va aconseguir el primer gol en el minut 34 i va posar l’empat en el 38’. Immediatament Xavi Closas va optar pel joc de cinc, però no va haver-hi fortuna i el partit es va haver de decidir a la pròrroga.

Amb tots dos equips amb cinc faltes des del minut 37, els errors s’havien de minimitzar. Amb l’atac de cinc el nostre equip va tenir opcions de tornar a posar-se per davant, però no va ser fins a falta de 22 segons i amb un llançament des dels deu metres, quan Verdejo va aconseguir posar el definitiu 2-3 al marcador.

En aquesta ronda de la Copa del Rei, en la qual entraven en joc els equips de Primera Divisió, es van quedar tot just començar fora de la competició: Viña Albali Valdepeñas i Quesos El Hidalgo Manzanares. Van passar a vuitens de final: Llevant UD FS, Córdoba Patrimonio, Aspil Jumpers Ribera Navarra, Alzira FS, Noia Portus Apostoli, BeSoccer UMA Antequera, Movistar Inter, Osasuna i Pescados Rubén Burela.

Aquest dimecres es disputen Sala 10 Zaragoza-ElPozo Murcia (19.00), Peníscola FS-Reial Betis Futsal (20.00), O Parrulo Ferrol-Jaén Paraíso Interior (20.15) i Nueva Elda-Jimbee Cartagena (20.30).

Dijous que ve 24 de novembre es realitzarà el sorteig dels vuitens de final a les 11.00 en la seu de la RFEF amb la inclusió dels dos equips de la UEFA Futsal Champions League, Barça i Mallorca Palma Futsal.