11 des. 2023

Victòries de filial i juvenil i tres campions als Comarcals de Blanes

Dues victòries per a filial i juvenil en un cap de setmana atípic. La competició obria un parèntesi i només van jugar aquests dos equips. Industrias B va guanyar a l’Hospitalet Bellsport (2-4) amb gols de Victor (2), Joan i Akim. D’una altra banda, el juvenil va golejar al CFS Eixample (3-9) amb Álex Fernández (2), Miki (2), Álex Ferrer, Aleix Molist, Mac Barriga, Jorge i Coleto com a golejadors. En els campionats comarcals celebrats a Blanes, tres jugadors del nostre club, Eric Terri, Quim Jiménez i Raúl Pedrosa es van alçar amb el títol en categoria aleví.

En un partit molt complet, dominant totes les facetes del joc, el nostre filial va aconseguir sumar els tres punts i trencar una ratxa negativa de tres derrotes seguides. El conjunt colomenc va atacar molt bé, va estar fluid en el joc i va concedir molt poc en defensa. Es va avançar el rival en una acció polèmica perquè la pilota havia superat clarament la línia de banda però la reacció va ser gairebé immediata i es va aconseguir empatar. Amb l’1-1 es va arribar al descans i la sensació que no s’havia aconseguit plasmar la superioritat al marcador.

En el segon temps, Industrias va aconseguir un parcial de 0-3 a través de l’encert en jugades d’estratègia i va encarrilar el triomf. Malgrat que els locals van jugar molts minuts amb atac de cinc, la bona feina defensiva no va donar cap opció al nostre adversari.

Per la seva part el juvenil també va disputar un partit molt seriós en la sempre complicada pista de l’Eixample. En la primera part una intensitat molt alta va permetre un 0-5 que va deixar el duel pràcticament sentenciat. L’atac amb superioritat numèrica no li va servir de molt al quadre local i l’avantatge es va ampliar fins a arribar a l’1-8. Els últims minuts van ser d’un ritme trepidant però no va posar en perill la victòria del nostre equip.

Tres alevins campions a Blanes

Eric Terri, Quim Jiménez i Raúl Pedrosa es van proclamar campions a la categoria aleví en els Comarcals celebrats aquest cap de setmana en la Ciutat Esportiva de Blanes. Un total de 14 jugadors i 2 tècnics del club, Daniel Baño i Alba Selma, van representar a Industrias Santa Coloma en aquest torneig. A més, també van participar Martín Moreno, Marc Gutiérrez i Nil Nierga del benjamí; Álex Delcan, Teo Domínguez i Xavi Molist de l’infantil; Pol Martí, Jan Grau i Jan Carreño del cadet.

Per primera vegada el nostre club va aportar dos jugadors en categoria femenina: les cadets Laia Barcia i Marina Giménez.