25 abr. 2022

Victòries del cadet, infantil i aleví

El cadet, infantil i aleví han aconseguit la victòria aquest cap de setmana. El femení no ha pogut passar de l’empat i el filial, benjamí, minibenjamí i prebenjamí no han sumat.

El filial no ha pogut sumar davant l’UD Ibiza a domicili (6-2). Abde i Panés han marcat els gols de l’equip. A la primera part els de Jorge Vargas no han estat al nivell habitual i això ha fet que el resultat al descans fos de 4-2. A la segona els nostres jugadors han canviat totalment el ritme del partit i han tingut ocasions molt clares de gol, però mala sort en la finalització. Quan més a prop estava d’arribar el 4-3, una expulsió polèmica ha significat el 5-2 i als visitants se’ls ha escapat el partit en aquesta acció.

El femení no ha pogut passar de l’empat davant l’Arenys de Munt (1-1) a casa. El gol ha estat obra de Marta. L’inici de partit ha estat molt incert, ja que tots dos equips han intentat imposar el seu ritme de joc. Amb el pas dels minuts les visitants han agafat més protagonisme amb el joc posicional i han generat més ocasions a la porteria d’Industrias. L’Arenys ha aprofitat un rebot per marcar el 0-1 amb el qual s’ha arribat al descans. A la segona meitat les nostres jugadores han recuperat la seva essència i en els primers compassos han igualat el marcador a través d’un xut exterior que Marta ha desviat amb el cap, fent que la pilota acabés al fons de la xarxa. A partir d’aquest moment, les de Jordi Segura han continuat generant ocasions, però no han aconseguit materialitzar-les.

El cadet ha sumat els tres punts davant de l’Hospitalet Bellsport (1-4) gràcies als gols de Toni, Biel, Naim i Aleix. Industrias ha començat el partit tenint el control i generant ocasions clares de gol. Fruit d’això ha arribat el 0-2. Abans del descans el rival ha retallat distàncies després d’un error a la sortida de pressió. A la segona els colomencs han tornat a tenir el control i han ampliat distàncies fins al definitiu 1-4.

L’infantil ha golejat el Balaguer (1-12). Luka (x3), Arnau Moreno (x3), Arnau Sánchez (x2), Jan Bachs (x2), Marcos i Alexis han estat els autors dels gols colomencs. Els nostres jugadors han sortit amb molta intensitat i han situat el 0-3 molt ràpid. A partir d’aquest moment s’han fet amb el control del partit i han materialitzat les ocasions fins arribar 0-6 al descans. A la segona, tot i que han encaixat un gol, han continuat atacant fins arribar al resultat definitiu.

L’aleví ha aconseguit la victòria contra el Malgrat per 1-6 amb gols de Teo (x2), Delcan, Marcel, Aleix i Biel. Els d’Eric Sales han sabut llegir i defensar bé el joc directe del rival i han fet un bon joc a nivell posicional. Se n’han anat al descans amb l’avantatge de 0-2 i a la segona meitat han millorat en la finalització, aconseguint així un parcial d’1-4.

L’aleví també ha jugat un partit entre setmana, en el qual ha empatat davant les Corts (1-1). La primera part ha estat força igualada i Industrias ha estat el primer a obrir el marcador després de generar moltes ocasions. El rival ha agafat protagonisme en els darrers minuts abans del descans, però a la represa els nostres jugadors han estat millors. Tot i això, han perdonat molt i han encaixat el gol de l’empat quan faltaven tres segons per acabar el partit.

El benjamí no ha pogut sumar davant les Corts (1-5). Raul ha estat l’autor del gol colomenc. Després d’una primera part on cap dels dos equips ha aconseguit fer-se amb el control del partit, han estat els visitants els que s’han avançat amb dos gols abans del descans. Al segon temps els nostres jugadors no han pogut capgirar el marcador.

En canvi, al seu partit de Copa Catalunya el benjamí ha aconseguit passar a la següent ronda després de guanyar davant la Unió per 2-4 en un partit molt seriós de tots els jugadors. Els de Clàudia Río han sortit amb bona actitud i han estat capaços de mantenir aquest ritme durant tot el partit. Tot i marxar al descans 0-0, han estat els dominadors del joc. La segona ha continuat amb la mateixa tònica i s’han avançat amb tres gols consecutius, deixant així un ampli avantatge a l’electrònic.

El minibenjamí no ha pogut superar el Sant Cugat (1-3) a la Copa Catalunya. David ha estat l’autor del gol local. L’equip visitant s’ha mostrat superior i s’ha posat per davant amb un 0-3. Els nostres jugadors han continuat insistint, però només han pogut retallar distàncies amb un gol.

El prebenjamí ha caigut per la mínima davant el Terrassa (3-2) a la Copa Catalunya. Unai i Max han fet els gols de l’equip. En un partit igualat, els de Jose Novo s’han avançat al marcador, però el rival ha fet el gol de l’empat abans del descans. A la segona han estat els locals els primers a marcar i els visitants els que han aconseguit l’empat. Tot i això, un llançament de falta des de fora de l’àrea ha significat el definitiu 3-2.